keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Working under christmas time -luukku 5


Punaista ja valkoista, pehmeitä vaatteita ja joulumusiikkia. Mitä muutakaan se voi tarkoittaa kuin joulua!


Tietysti kun joulukausi alkaa pitää kauppojen ikkunoihin ja valikoimaan vaihtaa kaikki pyjamat, juhlavaatteet ja joululahja ideat ym. Sattumoisin satuin olemaan TET viikolla juuri tähän aikaan Cubuksella ja pääsin asettelemaan kaikkia ihania lämpimiä ja suloisia vaatteita.

En kyllä suoraan sanoen tiedä millä ihmeen tuurilla sain taudin ja tulin kipeäksi juuri ennen tet-viikkoa, mutta nuhasta huolimatta painoin viikosta läpi. Aikamoinen viikko siitä tuli. Ensimmäiset päivät meni opetellessa tai no harjoitellessa miten hommat tehtiin. Mutta kun pääsin jyvälle asioista enemmän pääsin auttamaan monissa hommissa. Siellä aamu yhdeksästä kolmeen asti lajittelin pörrösukkia, pyjamia ja kaikkea muuta mahdollista. Parina päivinä juoksin sieltä suoraan tallille ja harjoituksiin ja tiistaina Elisan mukaan valmennukseen. 

Oltiin ihan matchin Nanan kanssa kun molemmilla tummansiniset takit ja harmaata.
Maneesin kylmyys ei onneksi tyrmännyt tehokasta kerrospukeutumista ja pysyin lämpimänä, kiitos neuleen, hupparin, kevyttoppatakin ja Elisan untuvatakin. Mitenköhän selviän talvesta, jos nyt on vasta -5 astetta ja pukeudun jo näin :D 

Viikon aikana silmäilin tuotteita ja suunnittelin mitä ostaisin joululahjoiksi ja ihan itselleni. Onnekseni ja lompakkoni tuuriksi perjantaina oli Black Friday ja kaikissa kaupoissa oli paljon alennuksia. Meillä oli aamusta kaksi tuntia 40% alennus, joten aamu meni tungoksessa. Sen jälkeen kävijämäärä rauhoittui jonkun verran, mutta sitten aloin kovasti itse odottamaan päivän loppumista jotta pääsisin kaupoille makutuomariksi tulevan Ainon kanssa.


Kellon lyödessä kolme olin innoissani päästessäni shoppailemaan, mutta toisaalta oli haikeaa lähteä Cubukselta pois. Tosin en tyhjin käsin lähtenyt, ostin itselleni collarit ja pörrösukat ja ystävilleni pari joululahjaa, joita en voi valitettavasti paljastaa, koska he varmasti lukevat tämän :D 
Loppujen lopuksi en hirveästi tuhoa tehnyt vaikka alennuksia oli. Ostin vielä uuden meikkivoiteen, koska vanhani loppui ja sitten Daim-patukan ja siinä loppujen lopuksi kaikki ostokseni olivatkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti