Päätähdet


Hellurei! Kun kerran klikkasit tänne, epäilen että haluat lukea lisää henkilöistä ja eläimistä, jotka ilmestyvät postauksissa. Joten eiköhän aloiteta :) Tästä alta pääset linkistä tutkimaan sitä ketä etsit ja vähän alempana on myös 2 muun esittelyt. 
Minun esittely sivuni ovat siirtyneet ja saaneet ihan oman osion välilehtiin, joten eikun takapakkia ja toinen välilehti auki, jos kiinnostaa lukea itse kirjoittajasta xD


Aino

Lähteneet ja poistuneet

Alaspään tähdet


VIUHTI


Naaraspuolinen maatiainen 
4/2002-29.12.2017

Aloitan esittelyn sanomalla että Viuhti oli hyvin ainutlaatuinen ja erikoinen ennen kuin edes yritän selittää mitään. Viuhti asui siis meillä ja meidän naapureilla, ei ollut koskaan meidän omistuksissa, mutta oli ja käyttäytyi niinkuin olisi ihan meidän oma kissa. Tämä pikku prinsessa ikävuosista huolimatta vaikutti 6-7 vuotiaalta virkeyden ja uteliaisuuden takia. Huomion keskipisteenä olemisen rooli on kyllä raskasta niin tirsoja piti ottaa milloin riippumatossa tai sohvalla yms. Viuhti seuraili mua aina ympäriinsä ja tuli viereen kehräämään ja syliin rapsutuksia hakemaan. Tästä ihanasta, uteliaasta, pirteästä söpöliinistä tulee tässä kyllä ihan oma postaus nimittäin kaikki hyvä lähtee aikanaan ja niin kävi Viuhdinkin... Kaiken kerron sitten kun olen itse siihen henkisesti myös valmis.

RUUSA

          

Sukupuoli: Naaras
Rotu: Collie

Samojen naapurien tyttären koira, joka asuu aina välillä pidempiä pätkiä tuossa on valloittanut sydämeni jo ihan pienenä. Pennusta asti ulkoilutin ja koulutin Ruusan tavoille, mutta valitettavasti omasta takaa sille on jäänyt paha haukkumis tapa kun innostuu liikaa yms. Hyviä puolia on, että Ruusa on todella reipas ja pirteä koira aina valmiina oppimaan uutta ja kiinnostunut kaikesta olisi se sitten kissan hiekkalaatikon lapio tai pomppiva jalkapallo, jonka perään Ruusa juoksee niin kuin raketti.


Tässä postauksessa esittelin suurimman osan ihmisistä/eläimistä, mitkä postauksissa ilmestyvät. Jos on joku ihminen/eläin, mikä on tulevista postauksista jäänyt ihmetyttämään, kysykää kommenteissa niin vastaan kysymyksiin!

- Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti