tiistai 17. huhtikuuta 2018

Hevoset 2018 messut- hyppyjä ja kunniakierroksia


Hevoset 2018- messut Tampereella ovat nyt taputeltu pois alta monien hienojen suoritusten saattelemana kilparadalla. Matkaa lähdettiin ihanan jengin kanssa heti sunnuntai aamulla ja koko päivä sitten lopulta messuilla vierähti.



Tampereen messut ovat aina olleet yksi kohokohta jota keväässä odotan, messuilla törmää moniin tuttuihin joita ei usein välttämättä tule nähtyä ja tulee höpöteltyä aivan riittämättömiin saakka. Samalla usein löydän messuilta paljon kaikkea ihanaa kotiin vietävää, mutta tänä vuonna mitään ei mukaan tarttunut! Ihan hyvä vain lompakolle, nimittäin mitään en oikeastaan kaivannutkaan. Monia ihania tavaroita tuli hiplailtua ja varsinkin paria ihanaa huopaa, mutta kaverini pitivät minut hallinnassa enkä yhtään huopaa ostanut. Suurin osa muista kamoista mitä katsoin, oli taas ihan liian kalliita siinä suhteessa etten mitään pakosti tarvinnut :D



Ennen itse sisälle pääsyä bongasin jo paljon tuttuja ja niihin törmääminen ei vähentynyt sisälle päästyä. Hyvän messuiluporukan kanssa on aina mukava kyylätä jokainen vaaterekki ja koju läpi ja tietysti esteluokkien ja klinikoiden ajaksi etsiä mukavat paikat joissa istua, katsella ja tietysti kuvia räpsiä, jonka jo varmaan huomasitte, nimittäin laittelen tähän nyt niitä. Elsan, Miran, Vilman, Sofian ja Lotan kanssa niitä siellä aikamme tiirailimme ennen kuin lähdimme nopeasti syömään. Kun vatsat oltiin täytetty suunnistimme takaisin kohti ihmismeren täyttämiä käytäviä ja katsomoita ja päädyimme sopivaan aikaan katsomoon, katsomaan päivän viimeistä esteluokkaa.



 Kerrassaan hauska reissu takana, josta ei välttämättä ostoksia mukaan tullut, mutta ainakin väsyneet jalat. Kävitkö messuilla itse lauantaina tai sunnuntaina?

Edellisiin messupostauksiin ↴

Helsinki Horse Fair 2018

Tampereen hevosmessut 2017





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti