Kirjoittaja


No, kukas se Ninja on? 
Olen siis tämän blogin päätähdistä kirkkaimpana loistava eli kirjoittaja itse. 14 vuotta on vierähtänyt eli käyn nyt 8. luokalla. Perheeseeni kuuluu äiti ja isä minun lisäkseni ja paljon eläimiä, joista ketään en omista. Osasta on pitänyt heittää hyvästit, mutta niin se elämä kulkee valitettavasti. 
Oletettavasti harrastan ratsastusta, niin kuin blogin pääpiirteestä voi arvata, mutta käyn myös crossfitissä, uinnissa ja koripallossa. Harrastin vuosi sitten vielä kartingia, mutta valitettavasti aika ja matka hyville radoille syrjäytti sen. Monia muitakin harrastuksia on tullut kokeiltua pidempään, kuten karatea ja jalkapalloa. Harrastuksien lisäksi valokuvailen ja tietysti bloggaan vapaa-ajalla, josta nautin paljon. Pääsen toteuttamaan osaa ajatuksistani ja olemaan luova. Tykkään myös lenkkeillä ja piirtää, jos en vietä aikaani tallilla tai kavereiden kanssa.

En keksinyt mitään kuvaa niin otin ss mun ig

Viime vuonna 2017 aloitin myös heppakerhon vetämisen, joka on ollut vähän salainen unelmani mutta ennen ikäni on ottanut vastaan joten mahdollisuutta muuta kuin apuohjaajaksi ei ollut. Luonteeltani olen luotettava ja ahkera, jopa perfektionisti. Käsittelen tilanteet rauhallisesti ja asiallisesti vaikka oikeasti hammasta kolottaa oikein pahasti. Kavereiden mukaan olen hauska, iloinen, positiivinen, todella seikkailunhaluinen, kiltti, huolehtivainen ja teen työt kunnolla, jos ne kerran aloitan. Paljon noi kaverit ja muut kehuvat eri sanoilla, mutta en ikinä halua myöntää niitä tai niin... se tuntuu vain itsekkäältä ja ylimieliseltä omalta kohdaltani.
Koulussa olen aika haka, vaikka itse sanonkin. Osa luulee, että olen vain luontaisesti nopea oppia mutta pikku salaisuus... En ole. Ainoa tapa, miten opin asiat on LUKEMALLA ja lukemalla uudelleen niinkin klassisen tyhmältä vastaukselta se kuulostaakin totta se on :D Englantia olen lukenut eskarista asti ja tykkään paljon englanninkielisistä kirjoista, niitä ei vain Suomessa kirjastoissa kauheammin ole, joten matkailujen varrella pitää ostaa ja kiitos Amazon myös XD Osaan myös ruotsia ja viimeisempänä aloitin lukemaan ranskaa. Pari sanaa taipuu myös kreikaksi, espanjaksi ja italiaksi, mutta ei hirveästi joten jos tapaat minut ja puhut niitä, puhutaan englanniksi!
Kukapa ei, tykkään matkustella. Ihan pienestä pitäen olen ollut kisareissuissa ulkomailla, joten ehkä se on sieltäkin peräisin. Lempi kohdettani en tiedä ja se on todella hankala päättää, samoin kuin lempi vuodenaika! Jokainen on niin erilainen ja kaunis omalla tavallaan... ihan niin kuin jokainen teistä, jotka tätä nyt lukevat. 

Varmasti, jos lukaiset tuosta postauksia pystyt alkaa tutustumaan minuun paremmin ja jättämällä kommentin voin tutustua paremmin myös sinuun! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti