tiistai 5. joulukuuta 2017

Herkut nelijalkaiselle herkkuturvalle, luukku 5


Hei! Haluatko hemmotella hevostasi vähän herkuilla? Miten olisivat herkulliset itse tehdyt hevosnamit vaikkapa joululahjaksi? Tänään luukussa on nimittäin ohje, miten pystyt tekemään niitä helposti ja nopeasti kotona!


JOULUKALENTERI, LUUKKU 4:
DIY HEPPANAMIT


Varmaan osa muistaa tai miettii tässä vaiheessa, että etkö tehnyt tällaisen viime vuonnakin? Juu, kyllä tein. Mutta sille kävi vähän kaikkea ja loppujen lopuksi ei siitä olisi saanut edes taikuri heppanameja aikaan, koska video oli 0.07s pitkä :D Joten nyt saatte sitten kunnollisen postauksen niiden tekemiseen ja voitte hemmotella hevosystäviä itse tehdyillä herkullisilla nameilla.
Joten kaivetaan tarvikkeet esille ja aletaan leipomaan!



Kirjoitan ohjeet vielä tähän alle:

OHJE 1
4,5dl kaurahiutaleita
2dl vettä
1,5dl jauhoja
2 porkkanaa

OHJE 2
0,5dl vedessä turvotettua pellavaa
2dl kaurahiutaleita
3,5dl jauhoja
2 porkkanaa
1 omena



Näitä erikoisempia tarvikkeita ei niihin tarvitse, helppoa eikö? Tekemisprosessin näkee videolla yms, jotka helpottavat huomattavasti kuin omasta päästä aineiden järjestyksen keksiminen! Kun olet muotoilut herkut haluamaasi muotoon paista ne 200 asteessa n. 10-15min.
 Kun olet ottanut ne pois uunista, anna niiden jäähtyä ja kovettua ennen kuin laitat ne rasiaan. Parhaiten ne säilyvät ilmatiiviissä rasiassa :)
Vinkkejä: Jos taikina on sitkeää, lisää siihen vettä tai ihan vähän ruokaöljyä.
 Voit muotoilla herkuista vaikka sydämiä, painelemalla taikinan piparkakkumuottiin.

Heppanamit sopivat myös hyväksi joululahjaksi hevosystävälle, niin nelijalkaiselle kuin kaksijalkaiselle :) Valehtelematta taisin napsia kolme herkkua ihan omaan suuhun, ne nimittäin näyttivät ja tuoksuivat todella herkullisilta!

Seuraavaan luukkuun!

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti