maanantai 4. joulukuuta 2017

Talven väripalettissa, luukku 4


Huh huh! Joulu on kyllä aika ihmeellistä aikaa, varsinkin täällä Suomessa. Välillä saattaa maa olla valkoisena ja hetken päästä on taas synkkää ja tummaa, kun lumi sulaa loskaksi maahan. No, synkkyydestä nyt lumisuuteen ja siitä jatketaan suoraan joulukalenterin luukkuun.


JOULUKALENTERI LUUKKU 4


Itse nautin enemmän kunnon lumesta ja vaikka purevasta pakkasesta kuin loskasta, pimeydestä ja mudasta, jota löytyy paljon muuten todella paljon! Joten lumisuuden kunniaksi yritetään virittää tänne blogiin samanlainen fiilis :) Joten nyt yhdisteltynä talviset otokset ja talven lempparit, tässä tulee talvinen väripaletti. :D 

TALVEN LÄMPIMÄT LEMPPARIT

Ehdottomasti talven lämpimiin suosikkeihin kuuluu Pikeurin piponi, Hööksin villapohjaiset ratsastussukat ja lämpölegginsit, jotka mahtuvat kaikkien ratsastushousujen alle mukavasti! Näissä varusteissa ei jäädy, ainakaan ihan heti! 
Jos hypätään ihan kokonaan pois ratsastusvarusteista niin tämän talven käytetyimpiin vaatteisiin kuuluu Superdry:n collarit ja varmaan kaikki mummun tekemät villasukat. Ai niin... vielä kirsikkana kakun päällä on ehdottomasti vaaleansininen hupparini, (olikohan se Cubukselta vai Bikbokista,) joka on sellainen minkä voi huoletta heittää päälle ja stailata minkä tahansa kenkien ja farkkujen kanssa. Mitkä varusteet kuuluvat teidän talven lämmikkeisiin?Seuraavaan luukkuun!

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti