sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Vaihtoehtoja sykeröiden tilalle, luukku 10


Hei! Mites joulukuu on sujunut tähän asti? Toivottavasti hyvin nimittäin saavuit juuri avaamaan tämän päivän luukkua!


LETTEJÄ HEVOSELLE: LUUKKU 10

Kisoihin voi tehdä paljon erilaisia lettejä, jos vain haluaa ja ehtii. Tyypillisiä ovat lyhyt harjaisilla sykeröt, mutta mitä tehdä pitkään harjaan? Vai mitä muita hauskoja lettejä olisi tarjolla perinteisten lisäksi? Juuri sen takia tänään esittelen teille pari hienoa lettiä, joita voit nyt talvella harjoitella ja hämmästyttää ensi kesänä niillä kaikki.
 Ps. Jos kiinnostaa lukea olen tehnyt myös Sykeröt ABC postauksen, jonka pääset lukemaan helposti tästä.  

Letti ei myöskään hukkunut Ainon mustaan harjaan vaan
tuli nätisti näkyviin.
Onko hevosellasi kaunis pitkä harja? Minkä toivoisit joskus olevan lyhyt niin voisit tehdä siihen sykeröt? No sama täällä XD mutta kesällä löysin hienon letin minkä toteutus oli todella helppo ja vaivaton ja se sai harjan näyttämään todella siistiltä.
Eli tässä teet vain harjan yläosaan pieniä normaaleja 3 osan lettejä ja kiinnität vierekkäiset toisiinsa, muista jättää kahden kiinnitettävän letin väliin noin 7cm, sillä saat korostettua lettiä :)


Sitten siirrytään häntään! 
Eli ensin tein ihan normaalin ranskanletin häntään ja sehän on se perinteinen, mutta jos uskot että letitys taidot eivät vielä riitä, kokeile tätä toista! Siinä tehdään ponnari hännän tyveen ja poninhännän latvaan tehdään toinen ja sidotaan ne yhteen uudeksi poninhännäksi ja näin jatketaan niin pitkälle kuin halutaan. Helppoa, eikö? Pienen harjoituksen jälkeen tulee jo mestariksi ja letitys alkaa sujua nopeammin, joten nyt harjoittelemaan niin osataan tehdä lettejä kesällä käden käänteessä.Haluatko nähdä lisää letitysohjeita hevoselle? Katsotaan, voisin jossain vaiheessa tehdä toisen osan... No, mutta nähdään taas huomenna!

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti