sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Luminen rekiretki, luukku 16


Heippa! Juuri saavuin kotiin ihanalta viikon pituiselta laskettelureissulta Rukalla. Oli tosi ihanaa ja kunnolla lumista ja pakkasta, toisin kuin meillä päin on nyt ollut. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa lumilautailua, josta kerron sitten enemmän huomenna! 


Joten kun kerran siellä oli niin kauniit maisemat, oli pakko räpsiä vähän kuvia ja nyt parhaimpia niistä tänne. Ne joille ei vielä ole satanut lunta, vetäkää sisään nyt läjäys lumen tuntua!

Oltiin siis viikko Rukalla, lähdettiin sunnuntai aamulla aikaisin ajelemaan ja illalla oltiin jo perillä. Ajatuksena vähän oli ettei oltaisi siellä pahimpaan ruuhka-aikaan eli joululoma viikolla. Käytiin kävelyllä retkellä yhdellä koskellakin, joka oli kivaa, mutta jaloissa alkoi jo tuntua lautailu joka ei ollut ihan niin mukavaa :D Kuinka moni teistä on käynyt laskettelemassa tänä vuonna?

  


Yhden laskettelu reitin varrelta lähti seikkailupolku, missä oli sitten poroja ja vetokoiria yms. Joten oli ihan pakko ottaa sarvipäistä pari kuvaa. Meillä oli kokonaisuudessa tosi hauska (ja luminen) reissu, enää yksi koe tehtävänä kun arki alkaa ja sitten onkin joulu! huh huh...

Nähdään seuraavassa luukussa!

Ninja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti