sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Our christmas cards, luukku 3


Heippa! Jouluhan lähestyy koko ajan nopeammin ja nopeammin, kohta on jo kiire joululahjaostoksille! Joko teidän ikkunoita koristavat paperiset lumihiutaleet ja joulukortit ovat valmiina lähetystä varten? 

Jouluun kuuluu aika monelle joulukorttien askartelu ja niiden lähettäminen sukulaisille ja tutuille. Itse olen äitini kanssa aika monena vuonna tehnyt niin, mutta nykyään ollaan lähetetty vain tärkeimmille läheisille. Muuten tuli tässä samalla, kun kirjoitin tätä postausta niin mieleen, että en ajatellut tänä vuonna tehdä joulutarinaa. Vai haluaisiko joku joulutarinan tänäkin vuonna? :D

CHRISTMAS CARDS + DECORATION

Tänä vuonna päätin olla ajoissa ja tehdä kortit jo nyt valmiiksi. Ehkä te saatte ideoita omiin kortteihin tai johonkin muuhun näistä. Samalla ajattelin tuoda lisää askarteluideoita laittamalla meidän tallin heppakerhon tekemistä hienoista koristeita kuvia.
En oo täällä maininnut, mutta pidän siis mun parin kaverin kanssa meidän tallilla hevoskerhoja kaikenikäisille joka lauantai ja opetetaan siellä ihan kaikkea perusasioista asti lapsille. Se on tosi hauskaa ja kivaa!


Syksyllä koristeltiin ikkunat hienoilla lehtisillä hevosilla :D

Huomiseen!

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti