perjantai 1. joulukuuta 2017

Jouluinen kuvahaaste, luukku 1


Heippa ja hyvää joulua! Ihanaa vihdoin on taas se aika vuodesta, kun voi kuunnella joululauluja ja katsella lumihiutaleita leijumassa ilmassa (jos vaan lunta tulee :D) ja tietysti on blogin joulukalenterin aika ;)



Oon keksinyt paljon ideoita luukkuihin ympäri vuotta ja osa on valitettavasti unohtunut matkan varrella, mutta silti paljon hauskoja luukkuja pääset avaamaan päivittäin :) Mutta pidemmittä puheitta avataan ensimmäinen luukku!

Ensimmäisessä luukussa on lista tai no haaste, jossa pitää kerätä kohtien mukaiset kuvat jouluaattoon mennessä. Jos haluat osallistua kuva haasteeseen tai ilmoittaa jonkun kaverin mukaan, tägää hänet tai itsesi kommentteihin tai julkaise otoksesi instagramiin ja merkitse blogin ig siihen :) Ps. Kuvien tulee olla otettuja nyt joulukuussa eikä vanhoja otoksia.

📷Nappaa kuva📷

1. Höyryävän kuumasta juomasta
2. Joulukoristeesta tai kuusen koristelusta
3. Tuoreista pipareista ja glögistä.
4. Kuva hetkestä, joka tuo mieleen paljon muistoja.
5. Hyvästä joulu elokuvasta.
6. Tonttulakkisesta eläimestä.
7. Joululahjaostoksista tai ostoksilta
8. Mukavasta hetkestä
9. Talvisesta ulkoaktiviteetista
10. Joulukorteista valmiina postitukseen
11. Lämpimästä pukeutumisesta
12. Red and White
13. Säihkyvää ja kimaltelevaa
14. Joululahjoista
15. Jouluherkuista

Yritän olla mahdollisimman luova kuvien kanssa, katsotaan mitä saan sitten lopuksi aikaan vai saanko edes puoliakaan listasta :D Haastoin ystäväni Ellan ja Aadan räpsimään myös kuvia, katsotaan kuka meistä saa jokaisen kuvan toteutettua :)

Seuraavaan luukkuun!

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti