torstai 7. joulukuuta 2017

Decorating for christmas, luukku 7


Heippa! Oletko saanut jo joulufiiliksen vai etsitkö sitä vielä varastosta?:D Itselläni se pamahti jo marraskuussa ja suunnittelin innoissani jo huoneen jouluiseksi muuttamista. Mutta nyt sitten pitkän odotukseen jälkeen voi vihdoin tehdä sen! Joten tänään luukussa kerron miten voit tehdä omasta huoneestasi niin sanotun "WINTER WONDERLAND"in.DECORATING TIPS FOR CHRISTMAS, LUUKKU 7

1. Ennen kuin edes aloitat huoneen koristelun on tärkeää suunnitella mitä hakee. No, tietysti jouluista fiilistä, mutta tarkoitan että minkälaista väriteemaa esim. puna kultaista vai vihreä valkoista. Itse valitsin punavalko hopean, koska se käy hyvin yhteen huoneen nykyisen teeman kanssa myös. Tärkeää on myös ajatella, että mikä sopii huoneeseen ja miten voit yhdistää jouluista fiilistä nykyiseen, jotta kaikkea ei tarvitse uusia :D

2. Sitten kun ollaan mietitty väriteema voidaan siirtyä sommitteluun. Itselläni on suht hyvä mielikuvitus ja keksin paljon ideoita, mutta jos et keksi inspiraatiota, niin kannattaa selailla vain nettiä sieltä löytyy paljon ideoita.3. Yksi suurimmista tekijöistä mikä muuttaa huoneen fiilistä on petaus. Nimittäin sänky on usein huoneen "keskipiste". Se on myös helposti muutettavissa vaikkapa vaihtamalla kahteen tyynyyn jouluiset tyynyliinat ja lisäämällä viltin.

4. En tiedä teistä, mutta niin kutsutut "jouluvalot"(jotka kyllä ovat huoneessani ympäri vuoden) tuovat huoneeseen lämpimän ja mukavan olon. Samoin kauniit kynttilät yms. Ne vain huokuvat lämpöä ja houkuttavuutta.

5. Viimeisenä muttei vähäisimpänä! Älä turhaan osta kaikkea kaunista ja hienon näköistä, mitä vastaan tulee. Vaan mieti tarvitsetko sitä oikeasti ja haluatko sen huoneeseesi tai onko se hintansa väärtti.Muista myös, että pienet asiat ja yksityiskohdat vaikuttavat eivät välttämättä suuret:) Hauska koriste voi olla, että paketoit vaikka taulun ikäänkuin lahjapaketiksi! Muuten loppuun vielä, olenko ainoa joka vietti eilen iltansa katsellen Linnan juhlia (ja ihmisten hienoja mekkoja) :D Joka vuosi, joka ikinen vuosi... xd :)

Seuraavaan luukkuun!

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti