perjantai 15. joulukuuta 2017

Ongelmista yli, luukku 15


Heippa! Yhdessä vaiheessa jo vähän lupailin että puhuisin teille "ongelmista", mitä ollaan Ainon kanssa kohdattu. Osa niistä on aika huvittavia kirjoittaa ja muistella nyt vaikka niistä ei olekaan niin paljon aikaa kulunut! Ainon kanssa ei ole mitään isoja ongelmia ollut (onneksi), mutta silti meillä on paljon niitä pieniä parannuksenkohteita mitä pitää tehdä ja ollaan edetty jo parempaan suuntaan lähtötilanteesta. Tässä pari hassua (ainakin omasta mielestäni) juttua, jotka ovat ilmestyneet pieninä ongelmina.


Osa varmaan muistaa postauksen koulukisoista ja mainitsin ig:ssä että harjoituksissa huomattiin ongelmaa peruutuksen suhteen. Aino ei nimittäin oikein tajunnut/osannut peruutusta, joten Sallan ja Mirkan avustuksella mentiin maasta käsin peruutusharjoituksia niin että Mirka pyysi/työnsi maasta Ainoa taaksepäin ja minä tein peruutus käskyjä selästä. No onnistuttiin saamaan pari peruutusaskelta ja Aino palkittiin niistä ja tätä jatkettiin n. 10min. Tunnin loppukäynneissä saatiin jo 2-4 askelta ilman mitään apuja ja valmentajan kanssa sovittiin, että Ainolla harjoiteltaisiin peruutusta, joka päivä nyt vähän ja perjantaina tunnilla se sujui aivan mainiosti eikä olisi ikinä uskonut että siinä olisi ollut ongelmaa. Eli loppu hyvin kaikki hyvin peruutuksen kohdalla ja kilpailuissakin peruutus meni oikein hienosti. 

hah, aika upee kuva hei xD
Mieleenpainuvia on kanssa ollut meidän suht ensimmäiset hypyt, joissa lämmittely esteiden n. 50cm yli tuli semmoisia metrin ponnistuksia hienoilla kaarilla. Näitä tulee silloin tällöin aina välillä ja pari kertaa ihmiset jotka ovat näitä upeita kenguru loikkia nähnyt ovat tulleet sanomaan, että miten sä siellä pysyt. No en itsekään välillä ole ihan varma kun katselen varsinkin kuvia näistä, mutta silti suurin heiluja hypyssä on ponnari ja sen jälkeen varmaan ei niin varautunut ratsastaja :D

Yritän tässä miettiä tosi paljon ongelmia mitä ollaan saatu korjattua, mutta en saa hirveästi mitään mieleen...

Just näitä tarkoitan XD
Ai niin! Tätä juttua en ihan ongelmaksi nimitä, mutta aina laukannoston lähestyessä Aino alkoi "pukittelemaan". Tarkoitan "pukittelemaan" sitä kun Aino yritti parhaansa pukitella, mutta ehkä ihan hyväkin juttu on ettei Aino osannut vaan ne "pukit" jäivät jalkojen heilautteluksi. Joskus tämä oli tosi ärsyttävää, varsinkin kun halusin keskittyä tarkasti liikkeisiin tai harjoitella koulurataa, mutta suurimman osan ajasta se vain hymyilytti siellä selässä :D Vieläkin joskus jos on tilanne, josta Aino haluaisi päästä pois vaikka joku pelottava johde esteen alla (hui!) voi pieni jalan heitto tulla johonkin väliin.

Onko teillä ollut joitakin kommelluksia tai ongelmia mistä olette päässeet yli? 

Huomiseen!
Ps. tämän julkaisu tuli vähän myöhässä koska olin reissussa:(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti