tiistai 19. joulukuuta 2017

Aino ihmisenä, luukku 19


Hei ja ei hitsi... Alle viikko enää jouluun! Tämä joulukuu katoaa ihan silmissä. Olen lukenut lähiaikoina pari tälläistä, että kuvitellaan millainen ihminen joku hevonen olisi, joten päätin tässä luukussa muuttaa Ainon ihmiseksi. Katsotaan miten siinä käy!


Aino olisi oikein innokas ja iloinen nainen. Hänellä olisi kauniit mustat hiukset ja suuret herttaiset silmät. Nuoresta iästä huolimatta hänellä on poika nimeltä Arttu ja hän esittää hankalasti tavoiteltavaa jos joku toisen sukupuolinen yrittää lähestyä häntä. Hän on fiksu, temperamenttinen ja tietää mitä pitää tehdä ja miten toimia vaikkei osaisi sitä täydellisesti. Hän on aina innokkaana kokeilemassa uusia asioita vaikka ne pelottaisivat ja jännittäisivät häntä, hän yrittää silti aina parhaansa. Vaikka Aino on urheilullinen ja reipas ja juoksee kovaa, hänellä on pieni pömppömaha, mutta siitä huolimatta hän ei välitä siitä tai anna sen häiritä häntä. Ainosta löytyy myös se pieni pirullinen ja hauska luonne, jolloin hän pelleilee ja vitsailee. Hän tietää milloin ilahduttaa tai lohduttaa ystävää ja osaa tukea oikealla hetkellä. Aino tuo usein hymyn muiden naamalle ihan vain olemalla siinä. 
Lempiruokia on monia, mutta herkuista hän rakastaa porkkanakakkua ja omenajäätelöä. Hän tykkää kaikista vuodenajoista eikä osaa valita lempparia, mutta kura kelille hän haluaa kumisaappaat jalkaan tai hän ei liiku askeltakaan pihalla. Aino pukeutuu usein ruskeisiin saappaisiin, mustiin housuihin ja paitaan mikä mieleen tilaan sopii. Maanantaisin hän niin täynnä energiaa viikonlopun jäljiltä ettei meinaa pysyä paikallaan! Tasapainon kanssa hänellä on vielä vähän harjoiteltavaa, nimittäin yhdellä jalalla seistessä hän meinaa alkaa horjua ja samoin jos pyörii liikaa. Jos jonkun yli pitää astua esim lätäkön, koipi nostetaan niin korkealle ettei se vain likaannu. Jouluna Aino mielellään pitää tonttulakkia ja pikkujoulujen kilpailuissa pitää voittaa. Myöhässä olemisesta ei tarvitse huolestua, koska Aino kiirehtii vaikka juoksujalkaa ajoissa paikalle.


Tässä on minun mielikuvitus Ainosta ihmisenä, osaatko kuvitella oman lemppari hevosesi ihmisenä? Nähdään huomenna!

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti