perjantai 8. joulukuuta 2017

Kehitys suunnitelma, luukku 8


Heippa hei taas kerran :) Tuntuuko sinusta siltä, että päässä pyörii asioita missä haluaisit kehittyä tai parantua? No, kelläpä ei olisi kehitettävää omassa ratsastuksessa tai jossain muussa? Kaikilla on vaikka sitä ei tajuaisi, koska aina voi olla parempi!Itse tiedän sen hyvin ja teen usein päässäni listaa pienistä asioista mitä haluan muuttaa omassa ratsastuksessa. Näin yritän rakentaa ratsastuksestani sitä päässäni olevan kuvan menoa. Joten tänään luukussa teen pienen listan asioista, mitä haluan kehittää ratsastuksessa. Ajattelin, että voisin tehdä tämän enemmän Aino editionilla eli teen listan mitä haluaisin kehittää paremmaksi minun ja Ainon menossa.


KEHITYS SUUNNITELMA: LUUKKU 81. Ensimmäisenä mieleeni tuli, että haluan hallita paremmin vauhtia ja rytmiä esteillä. Siis en tarkoita, että meno olisi ihan päätöntä, mutta Aino innostuu todella paljon esteillä ja haluaa vain mennä suurimman osan ajasta vauhdilla yli. 

2. Ensimmäinen jo vähän johdattelee tähän toiseen kohtaan, joka on että yritän saada askeliin parempaa rytmiä ja tahtia. Tietysti pitää myös ajatella, että Aino on vielä todella nuori ja jalat meinaavat mennä minne sattuun, kun hän innostuu :D Luultavasti se kyllä tasoittuu itsestään, kun ikävuodet karttuvat.

3. Olen myös miettinyt, että haluan alkaa keskittymään lisäämään jalkatyöskentelyä. Puhuin tästä yhdessä postauksessa aikaisemmin, että olin korjannut ratsastusta ihan väärään suuntaan Ainon kanssa kun olin yrittänyt saada pehmeämpää tuntumaa ja olin siis vähentänyt jalkatyöskentelyä. 

4. Haluan myös alkaa keskittymään tarkemmin teiden ratsastukseen, vaikka niissä ei nyt olekaan mitään ongelmaa, mutta uskon että silti aina voi mennä ja ratsastaa tietyt kurvit paremmin.Onko itselläsi ideoita mitä haluaisit kehittää omassa ratsastuksessa paremmaksi? Hyvä idea on tehdä lista asioista, mitä haluaa parantaa ja palata siihen aina välillä ja katsoa/ja miettiä onko näissä asioissa tapahtunut eroa.

Huomiseen!

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti