tiistai 25. joulukuuta 2018

Happy Holidays - luukku 24


Hyvää joulua kaikille! Merry Christmas!
Vihdoin ja viimein on odotus tullut päätökseen ja on aika avata joulukalenterin viimeinen luukku. Vuosi on ollut mitä ihanin ja joulukuu pitkästä aikaa myös jouluisin nimittäin maata koristaa ihana lumikerros ja taivaalta leijuu hiljalleen lisää lunta.



Aattoaamu alkoi aikaisella herätyksellä nimittäin suuntasin tallille joulumaastoon ja aamutallia auttamaan sen minkä vain ehdin. Pääsin ystäväni kyydillä, mutta menimme vasta 8.20 aikoihin, joten emme valitettavasti ehtineet aamussa auttamaan. Hoidin siinä Jaskaa ja laitoin valmentajalle seuraavan maaston vetohevosen valmiiksi. Osallistuin itse jälkimmäiseen maastoon jonka lähtö oli 10.30 ja matkaan lähdin luottohevosella Ainolla. 
Tonttujoukot selkään ja rekiretki alkakoon!


Kävelimme rantaa pitkin ja nautimme ihanasta auringon noususta niinkuin kuvasta näkyy. Tästä jatkoimme eteenpäin ravilla ja kun vastaan tuli hyvä pohja niin laukkasimme. Sen jälkeen suunnistimme alikulun kautta metsään, jossa ei enää laukkaamaan pystynyt, koska pohja oli huonossa kunnossa. Nautimme ihanasta kelistä ja kauniista Aulangon metsästä, ennen kun palasimme takaisin tallille. Hoidettiin hepat pois tarhoihin ja sitten lähdin itsekin kotiin, missä odotti joulupuuro.


Ilta sujui aika perinteisesti syödessä kinkkua ja salaattia (hassu fact minusta, me ei oikein kukaan tykätä joululaatikoista tai muista niin syödään kinkun kanssa kreikkalaista salaattia :D), lahjoja avatessa, saunassa ja pelaten lautapeliä joululaulujen soidessa. Kiitos kaikille ystävilleni ja vanhemmilleni ihanista lahjoista!


Ja tietysti iso kiitos teille, jotka olette jaksaneet seurata joulukalenteria. Pahoittelen toteuksesta varsinkin loppupuoliskon. Minulla oli suunniteltuna kaikennäköistä hauskaa ja mielenkiintoista puuhaa, mutta nuha pilasi sen nimittäin en päässyt toteuttamaan niitä. Pari niistä kuitenkin tulee keväällä ihan omana postauksena, koska en malta odottaa ensi jouluun :D Joulukuvien saattelemana hyvää joulua kaikille!


Hyvää joulua!
God jul!
Wesołych Świąt!
Joyeux Noël
Feliz Navidad!
Merry Christmas!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti