sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Haastattelussa: Aada Lätti - luukku 9


Bloggaaja ja esteratsastaja Aada Lätti on varmasti nimeltä monelle jo tuttu, ehkä kisakentiltä tai sosiaalisesta mediasta. Mutta kuinka hyvin tiedämme Aadasta lopulta vaikka hän paljon tekemisistään kertoo? Eiköhän oteta selvää ja hypätä suoraan kysymyksien pariin!

Aada Lätti
24-vuotias hevosharrastaja Helsingistä

Miten päädyit hevosten pariin?

≻ Olin 6-vuotias, kun aloitin ratsastuksen, Silloinen paras kaverini ratsasti ja menin hänen mukanaan tallille. Halusin tehdä samoja juttuja kuin kaverini!


Mikä on mieleenpainuvin / parhain hetki minkä olet Macon kanssa kokenut?

≻ Varmasti se hetki, kun se saapui Suomeen! Se päivä oli ikimuistoinen. Samalla tavalla mieleen on jäänyt yksi onnistuneimmista valmennuksistamme viime kevättalvella, kun hyppäsimme Juulia Jyläksen valmennuksessa isoja ratoja. Se oli jännittävää, mutta onnistumisen tunne oli mieletön.

Mikä on lempi hevosvarusteesi, mistä et haluaisi millään luopua?

≻ Saappaani! Ne ovat ihanat <3

Olen ehdottomasti samaa mieltä, katsokaa nyt niitä.


Mikä hauska kisa- tai valmennusmuisto nousee ensimmäisenä mieleesi?

≻ Hauska kisareissu oli Salossa vuonna 2015 Champin kanssa. Mukana oli paljon kavereitani, ja oltiin reissussa kolme päivää. Ruusukekin tarttui mukaan, ja sääkin suosi. Se oli ihana kisareissu!


Viimeisenä vielä hankalin kysymys täydentämään paketti. Tämän lajin parissa tulee aina ylä- ja alamäkiä, mutta saat silti pysyttyä ihanan positiivisena asioista ainakin itse saan sellaisen fiiliksen, joten

Miten pääset yli hankalista/ epäonnistuneista hetkistä?

≻ Jotenkin sitä miettii, ettei niille epäonnistuneille oikein voi mitään. Kun pitää mielen virkeänä ja ajattelee positiivisesti, niin epäonnistumisetkaan eivät masenna. Ja ne kuuluvat lajiin, joten niistä ei pidä harmistua!

Siinä kuulitte, jokaisella meistä on epäonnistumisia vaikka niitä ei aina sosiaaliseen mediaa toisi, mutta niinkuin Aada sanoi ne kuuluvat lajiin, joten jatketaan kaikki niistä yli ja ohi kohti seuraavaa kertaa ja tulevia luukkuja.

Iso kiitos Aadalle vielä haastattelusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti