lauantai 1. joulukuuta 2018

It's Christmas time - luukku 1


đŸŽ¶ Run, run Rudolph, Santa`s gotta make it to town,
Santa, make him hurry, tell him he can take the freeway down,.. đŸŽ¶


Ă„Ă€h! Vihdoin se joulukuu alkaa, onhan sitĂ€ jo odotettu. Vaikka rankka kuukausi tĂ€mĂ€ tulee olemaan jokapĂ€ivĂ€isten luukkujen kanssa, niin innolla odotan, ettĂ€ pÀÀsen jakamaan kaikkia hauskoja postauksia ja ideoita mitĂ€ tĂ€ssĂ€ olen keksinyt ja pÀÀssĂ€ni kehitellyt. Lomafiilikset on jo vĂ€hĂ€n kaikonnut, mutta nyt odotan innolla lunta, talvimaisemia ja eniten ihan vain joulua.
   Siis en tiedĂ€ mikĂ€ siinĂ€ on, mutta tykkÀÀn ihan hirveĂ€sti joulusta. SiitĂ€ fiiliksestĂ€ mikĂ€ tulee kun jouluiset tuoksut tĂ€yttĂ€vĂ€t talon ja niistĂ€ kaikista koristeista ja koristelusta ja tietysti jos lunta tulee, niin sehĂ€n on vielĂ€ iso plussa, mutta vaikkei tulisikaan valkea joulu niin onhan se vain ihanaa viettÀÀ aikaa lĂ€heisten kanssa.

 Jouko, Jamppa ja Tuksu leikkimĂ€ssĂ€ tarhassa :D
Ajattelin aloittaa joulukalenterin ensin vÀhÀn rauhallisemmin ja sitten vasta startata kÀyntiin, nimittÀin edessÀ tule olemaan paljon postauksia. Eniten varmaan koko joulukuussa odotan "jouluisia" aktiviteettejÀ, kuten joululahjojen ostoa ja suunnittelua, jouluisten kuvien ottoa, piparitaikinan napostelua leipomisen aikana (en varmasti ole ainoa :D) ja lomaa. Viime vuonna oli niin paljon hauskoja hetkiÀ mitÀ olen jo ehtinyt unohtamaan joten roll some highlights from last year!

Ehdottomasti yksi ihanimmista ja hauskimmista kesÀmuistoista on ollut leirit Solsikessa! PitÀÀ
katsoa jos ensi vuonna menisin jonnekin leirille kun en tÀnÀ kesÀnÀ mennyt :)
Odotan kovasti, ettĂ€ pÀÀsisin ottamaan lumisade kuvia taas♡
Vaikka leirit olivat kivoja niin kenttÀkisat olivat ehdottomasti yksi kivoimmista ja parhaista kokemuksista, mitÀ olen pÀÀssyt hevosten parissa toteuttamaan. Vaikka Àksidentti harjoituksissa kÀvi, pÀÀsin onneksi kisaamaan ja nauttimaan
kuninkuuslajin hurmasta.

Toivottavasti tÀnÀkin vuonna tulee niin hyvÀ keli ettÀ pÀÀstÀÀn rekiajelulle!
Loppuun tylsÀ pikku storytime, tai no itse olen tÀstÀ hyvin innoissani, nimittÀin viime vuonna olin kavereiden kanssa Taitaja9 kilpailuissa ja saimme karsinnoista paikan aluekisoihin (olimme 4/81 ja 5 ensimmÀistÀ sai paikan jatkoon) valitettavasti aluekisoissa emme pÀÀsseet jatkoon.
 TĂ€nĂ€ vuonna sitten otettiin samalla porukalla uusi yritys ja olimme todella iloisia kuullessamme, ettĂ€ pÀÀsimme taas aluekisoihin ja toivottavasti pÀÀsemme sieltĂ€ jatkoon! TĂ€llĂ€ kertaa olimme 1/65 eli ensimmĂ€isiĂ€ kaikista joukkueista, joka oli todella hienoa. 
 En tiedĂ€ stressasinko kilpailua, mutta kaikessa tohinassa olin ihan unohtanut ostaa joulukalenterin ja kĂ€vin eilen vihdoin ja viimein ostamassa sen ja samana pĂ€ivĂ€nĂ€ tÀÀllĂ€ satoi vihdoin kunnollinen ensilumi, joten joulukuu tuntuu nyt hyvin jouluiselta. 


Ennen joulukuun alkua on ollut aika kiireistÀ etten ole hirveÀsti tÀnne blogin puolelle ole ehtinyt pÀivittelemÀÀn, mutta nyt se muuttui, joten pysykÀÀ hereillÀ ja muistakaa tulla avaamaan joulukalenterin luukut!


Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti