sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Backup pictures - luukku 20


Joulukuvat kuuluvat aina joulukuun bucket listiin, mutta koska Suomen säästä ei ikinä ole selvyyttä otimme tänä vuonna itse asiaa kahteen kertaan joulukuvia.


Joulukuun toisena viikonloppuna oli kaunis lumipeite, mutta se suli pois nopeasti sateiden takia. Tällöin emme kuvia ehtineet ottamaan, mutta olimme jo sopineet 15 päivän kuvauspäiväksi. Tällöin maata ei kuitenkaan koristanut lumipeitettä, mutta päätimme silti ottaa koska emme tienneet tuleeko lunta enempää ennen aattoa. Kaikki muu oli tummaa ja synkkää paitsi maa joka oli huurteessa pakkasesta. Hätä keksii keinot ja otimme kuvia valkoisen seinän edessä. 


Tausta toimi, asut valmiina ja kamera ladattuna.
 Kaikki hevosten kanssa kuvia ottaneet varmaan tietävät, että asiat eivät silti aina suju käsikirjoituksen mukaan. Aino oli hyvin kärsimätön eikä jaksanut poseerata, mutta kuolasi senkin edestä. 


Saimme pari onnistunutta otosta, mutta suurin osa oli kuitenkin roskiskamaa. Tämä johtui siitä, että emme saaneet Ainon huomiota herätettyä tai itse olin säätämässä jotain :D Lopputuloksena oli kaiken kukkuraksi kuolattu paita, mutta kuvien eteen pitää uhrautua :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti