keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Trying to redo braids - luukku 4


Sorminäppäryyttä ja keskittymistä. Tähän sitä vaaditaan, nimittäin haastoin itseni kokeilemaan toinen toistaan haastavampia lettejä, mitä netistä löysin.
Kuinka hyvin lopulta pystyin kopioimaan alkuperäistä ja toteuttamaan oman versioni ensimmäisellä yrityksellä?


Olen kehitellyt tätä ideaa päässäni jo pitkään ja nyt pääsin vihdoin toteuttamaan sen. Ajattelin kyllä että tämähän on helppo homma... no en suoraan sanoen enää tiedä miksi edes ajattelin niin!
Omasta mielestäni letitystaitoni ovat ihan okei, mutta tämän jälkeen en olisi niin varma. Hankaluuksia tuli vastaan jo siinä, että tallillamme ei ollut hirveästi tarpeeksi pitkäharjaisia hevosia. Joten päädyin tekemään suurimman osan Ainolle, jonka harja on myös paksu (ei auttanut) mutta se oli lopulta pienin murhe :D


Ensimmäisenä halusin kokeilla kuvan mukaista kolmikerroksista lettiä, joka näyttää mielestäni todella kauniilta ja toisena tiesin että osaan tehdä ainakin ihmiselle tuollaisen letin :D  Nimittäin letti tehdään kuten ranskanletit, mutta otat lisää hiuksia mukaan vain toiselta puolelta.
Alussa ajattelin, että pitää säästellä harjaa eli ottaa todella pieniä osia vain mukaan, joka kostautui lopussa nimittäin harjaa jäi paljon jäljelle.
Olen lopputulokseen tyytyväinen. tein tämän vähän kiireessä ja viimeinen letti ei oikein onnistunut niin kauniisti kuin aiemmat + unohdin totaalisesti letittää lettien päät. Vaikka mallin harja on ohuempi joten kerrokset tulevat paremmin esille näyttää ensimmäinen yritykseni aika samalta.

Käy äänestämässä onnistuneinta sivupalkissa ;)

Törmäsin instagramin ihmeellisessä maailmassa tähän seuraavaan lettiin ja halusin ehdottomasti kokeilla sitä. Ajattelin onnistuvani siinä, koska se ei näytä hirveän monimutkaisesti tehtävältä. Tosin tässä olisi helpottanut jonkin tapainen hiusklipsi, jolla olisin pitänyt muut hiukset sivussa tehdessäni.

Tämän takia halusin kokeilla lettiä uudestaan ja kahdessa oikeanpuoleisessa on lopputulos toisesta yrityksestä. Ne ovat todella paljon siistimpiä varsinkin kun sain tehtyä leteistä kireämmät ja napakammat kuin ensimmäisellä kerralla (toinen kuva vasemmalta).


Viimeinen ja näistä haastavin oli ehdottomasti tämä. En osannut arvioida kuinka leveäksi teen mutkat ja kuinka paljon harjaa tarvitsen, joten niistä tulivat aika pienet ja vähän tönkön näköiset. Varmasti jos tätäkin lettiä harjoittelisi enemmän niin laatu parantuisi ja lopputulos olisi parempi, mutta tämä oli paras mihin ensimmäisellä yrityksellä pystyin.


Toivottavasti tykkäsitte sähellyksen täyteisestä kokeilusta, nimittäin mielestäni tämä oli todella hauskaa tehdä! En ole mikään letittämisguru, mutta sain sentään aikaan jonkin näköisiä kopioita kuvista. Mikä onnistui mielestäsi parhaiten? Käy äänestämässä sivupalkista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti