maanantai 3. joulukuuta 2018

Winter Essentials - luukku 3


Joulukuu on saapunut ja kylmät kelit ovat ihan nurkan takana jos eivät ole jo saapuneet, joten nyt on hyvä aika kartoittaa talven lämpimät vaatteet ja ottaa ne esille. Tänään esittelen pari talven suosikkiani niin hevosten pariin kuin kaupungille :D

Elisa ja Nana viime tiistaina
 (c) Ninja H

Joten eiköhän laiteta joululauluja soimaan... Niistä puheen ollen tässä pari tämän hetken soittolistallani pyörivää biisiä ↴

Mistletoe - Justin Bieber
 Cowboy - ALMA
Be alright - Dean Lewis
 Tie me down - Gryffin & Elley Duhe

Soittolistallani ei ole vielä montaa joululaulua, mutta eiköhän niiden määrä listalla lisäänny, kun joulua lähestytään.


Parasta talvessa on kun voi kaivaa isot ja muhkeat talvitakit ja villasukat esille. Ostin HIHS:istä itselleni ihanan ja todella hyvin istuvan Isabella Werthin takin. Tai oikeastaan iskin silmäni siihen enkä voinut olla sovittamatta. Yhtäkkiä takki olikin jo pussissa ja kannoin sitä ympäriinsä :D
 Takki on osoittautunut todella hyväksi ja lämpimäksi, mutta parasta siinä on vedenpitävyys.  Se on hyvä ominaisuus nimittäin täällä tulee olemaan pakkaspäivien keskellä lämpimiä päiviä milloin sataa räntää ja vettä. 
Itse ihastuin mariinin siniseen väriin, mutta uskoakseni heillä on muitakin värejä takista.

Toinen hyvä talvi ostos minkä Helsingin reissulta ostin oli HIHS pipo. Vaaleanharmaa tupsupipo sopii niin hyvin takin kuin takin kanssa ja varsinkin uuden takkini kanssa, joten odotan innolla että pääsen korkkaamaan ne käyttöön.

Kaulahuivi: Cubuksesta

Talvivarusteiden jokavuotinen hittituote on Hööksin lämpöleggingsit, jotka ovat pelastaneet minut lukemattomia kertoja! Suosittelen kaikkia ostamaan ainakin yhdet, koska ne mahtuvat mukavasti ratsastushousujen alle ja soveltuvat niin tallille kuin arkikäyttöön farkkujen alle. 

Isoin ongelma talvisin on sormien ja varpaiden jäätyminen ainakin henkilökohtaisesti, eikä se johdu siitä etten liikuttaisi niitä vaan ne jäätyvät kesälläkin viileällä kelillä. Talvisin kuitenkin selviän tallilla villasukilla ja talvisaappailla, joissa on vettä hylkivä pinta ja sisällä karvavuori. (Hööksistä)


Hyviä hansikas ehdotuksia ottaisin mielelläni vastaan, koska en millään ole löytänyt hanskoja missä sormet eivät jäätyisi. Rukkasia ja muita on kokeiltu, mutta silti sormet kylmettyvät, eli jos jollain on hyvä ehdotus niin kuulisin mielelläni!

Jos etsit mukavia, mutta silti tyylikkäitä collareita ehdotan menemistä joko Cubukselle, josta löytyy monessa eri värissä collegehousuja tai Superdry:n liikkeeseen. Heidän collarit ovat vähän kalliimman puoleisia, mutta oikein lämpimiä ja mukavia. 

Vaikka tykkään todella paljon monista muistakin varusteista näillä yllämainituilla selviän varmasti tuulesta ja viimasta. Pitää laittaa JH Collectionin toppaliivi ja muut kohta kaapin perukoille, nimittäin niissä en kunnon pakkasilla tarkene. 
Mitkä tuotteet kuuluvat sinun talven suosikkeihin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti