perjantai 2. joulukuuta 2016

4 easy hairstyles for winter

Joulukalenteri 2016, luukku 2
(c) Ninja H


 Moikka! Joulukuun toinen päivä sarastaa ja uusi luukku aukeaa. Oho siitä tuli aika runollinen vaikka ei ollut tarkoitus! :DD
Luukusta tänään tulee 4 nopeaa ja helppoa kampauksia talveksi. Toinen ja neljäs sopivat mukavasti kypärän alle, koska mikä onkaan ärsyttävämpää kun hius naamalla kun pitäisi keskittyä hankalaa liikkeeseen. :) Kuvien alla on mahdollisimman tarkat ohjeet näiden tekemiseen

1. Messybun


Aloitetaan helpolla ja yksinkertaisella eli tällä. Vaikka selittäisin tämän pitkästi se ei hirveän pitkä kuitenkaan olisi, joten,.. Teet yläponnarin mutta et sido sitä kiinni vaan teet hiuksista sotkunutturan. Tämä sopii melkein, joka paikkaan ja joka asun kanssa.

Jos haluat voit tehdä siitä hienomman tekemällä niskaan ranskanletin.


2. Kalanruotoletti


Toisena on kalanruotoletti joka alkaa puolesta välistä takaraivoa. Kalanruoto perustuu siihen että sinulla on kaksi nippua hiuksia ja nostelet molemmista vuoron perään pieniä osia toiseen nippuun.

3. Söpöt pompomit

Jaa hiuksesi kahteen osaan ja sidot toisen hiuslenkillä kiinni. Teet toisesta puolesta ponnarin siihen kohtaan kun haluat ja kiedot siitä nutturan ja toista tämä toiselle puolelle.

4. Ranskanletti kiepautus

Nimeä en järkevämmäksi keksinyt, mutta siitä ymmärtää ehkä jotenkuten idean. Eli kampauksessa ranskanletti kiertää pääni taakse, mutta kääntyykin takaisin. Kampaus näyttää haastavammalta mitä se on oikeasti. Kokeilin itse tätä ensimmäistä kertaa ja se onnistui ihan hyvin mielestäni.

Aloita letti ohimosi vierestä ja ota letin molemmin puolin lisää hiuksia mukaan, kunnes hiukset loppuvat jatka lettiä normaalisti. Kolmanteen luukkuun!

Ninja2 kommenttia: