lauantai 17. joulukuuta 2016

Bloggerin hyvät ja huonot puolet!

Joulukalenteri 2016, luukku 17

Heippa! Kohta pitää varmaan ostaa joulukuusi? Kuinka monella teistä on jo joulukuusi?


Tänään luukusta tulee pyydetty postaus, joka on "Bloggerin 3 ärsyttävintä ja kivointa asiaa mielestäsi", joten teen sen nyt. Vastasin niinkuin asiat ovat omalla kohdallani ja toivon että jotkut pystyvät samaistumaan näihin.

Kivoimmat asiat Bloggerissa:

1. Järjestelmällisyys

Bloggerissa ihanaa on miten asiat ja kohdat ovat listattu niin, että ne löytävät helposti. Jokaisen otsikon alla on siihen liittyvät asiat yms.

2. Smileface

Uuden päivityksen mukana tuli ihana asia. Blogiin saa hymynaamoja, nuolia ja muita merkkejä. Niillä saa niin paljon tehtyä, että olen hyvin tyytyväinen tästä

3. Muokkaaminen

Blogin muokkaaminen on Bloggerissa helppoa ja asioita ulkonäössä pystyy helposti muokkaamaan mm. asettelu, tekstien väri, yms. Itse tykkää viilata pikkuasioita eli muuttaa otsikoiden väriä ja kokoa, sommitella asioita eri kohtiin ja muita näitä, joita ei niin helposti huomaa.Ärsyttävimmät:

Näitä tuli mieleen vain nämä, mutta varsinkin 1 ärsyttää minua kovasti


1. Lopputulos muuttuu...

Eli itse teen tietokoneella kaikki postaukset ja sommittelun mm. kuvien ja tekstin kohdat ym. Sitten julkaisen postauksen, joka on mielestäni ihanasti sommiteltu ja sitten käyn katsomassa postauksen myöhemmin puhelimella ja se on hirvittävän näköinen mobiiliversiossa ja puhelimen nettiversiossa, joten jos näitä postauksiani luette puhelimella, älkää ihmetelkö, että kuvien asettelu voi olla outo yms.

2. Videon lataaminen

Siis niin monta kertaa olen joutunut tallentamaan videon huonommalla laadulla, jotta se on pienemmän kokoinen ja bloggeri lataa sen. Samalla kun se on latautunut ja katson sitä videon laatu on huonontunut puoleksi siitä mitä se oli kun latasin sen...

3. Mobiiliversio

Siis tää vähän jatkaa ensimmäistä, mutta olisi tosi kiva, jos mobiiliversion ulkonäköä pystyisi muuttamaan, koska tosi moni asia blogissani on paljon hienompi nettiversiossa.


Toivottavasti tykkäsitte ja pystyt samaistumaan johonkin.

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti