torstai 15. joulukuuta 2016

DIY: Heppanamit

Joulukalenteri 2016, luukku 15


Moikka! Tänään on viidennentoista luukun vuoro ja mitä luukusta avautuu? Se selviää lukemalla lisää ↓



Mikä onkaan ihanampaa kuin viedä heppakamulle itse tehtyjä heppanameja. Tässä luukussa on kolmen erilaisen heppanamin ohjeet. Videolla näet kaikkien kolmen ohjeen valmistuksen.
Nämä ovat kaikki myös ihmisten syötäviä ja Jouko tykkäsi niistä todella paljon♡

DIY heppanamit



Teksti videossa on todella ärsyttävä, varsinkin kun sen keskellä ruutua pitää olla. 
BTW:Videon äänet muuttuivat blogiin ladattuani erilaisiksi


Huom! Paistoajat eivät välttämättä ole samat teidän uunissa ja
 ohjeen tekoaika on itseltäni kestänyt aika.

Info:

Pitkulaiset heppanamit:
Muotoile taikina pitkiksi ja kapeiksi tangoiksi. Leikkaa ne veitsellä paloiksi. Siisti päät sormilla. Nosta ne leivinpaperilla suojatulle pellille.

Pyöreät heppanamit:
Pyörittele taikina palloiksi kämmenten välissä ja litistä se pellillä halkaisijaltaan

OMENA- TAI/JA PORKKANA YLLÄTYS
Heppakamu ei varmaan pahastuisi porkkana- tai omena yllätyksestä keksin seassa, joten voit laittaa omena- tai porkkanaraastetta oman makusi mukaan.

SÄILYTYS:
Anna namien jäähtyä kovemmiksi ennen pakkausta. Säilytä jokaisen ohjeen namit ilmatiiviisti kuten peltipurkissa tai minicrippussiissa.

Ps. veden sijasta voi käyttää myös esim. omenamehua

Seuraavaan luukkuun!
Ninja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti