torstai 1. helmikuuta 2018

Viimeiset hetket äänestää - ketkä palkitaan HHF:n blogiexpossa?


Helsingin Horse Fair messut lähestyvät hurjaa vauhtia ja samoin blogiexpo, joka järjestetään sen yhteydessä. Niin mikä? Blogiexpo on siis hevosalan bloggaajien verkostoitumis- ja palkitsemistilaisuus, jossa on tarkoituksena saada hevosblogeille uutta nostetta.


Näillä maaliskuisilla messuilla 2-4.3 esiintyy paljon muutakin kuin vain blogit, nimittäin tulet näkemään myös laajan kirjon hevosroduista ja jännittäviä hetkiä kilpailu kehässä. Joten eiköhän merkata kalenteriin päivämäärä ylös ja osteta liput samalta istumalta? :D

Hain itse messuille bloggaajapassia ja toivon mukaan pääsen itse myös tätä hauskuutta seuraamaan ja tietysti teille sieltä raportoimaan! Viime vuonna messuille meno oli tarkoituksena, mutta emme valitettavasti ehtineet siellä piipahtaa, joten jos tämä vuosi olisi sitten se vuosi jolloin pääsen katselemaan ja kiertelemään ympäriinsä.

Oletko menossa tänä vuonna Horse Fair messuille Helsinkiin 2.-4.3?

Vähän sneakpeak luultavasti uuden bannerin kuvista ;)

Vaikka jossain kategoriassa voitto vielä tällaiselle pienemmälle blogille on aika iso haave, voihan sitä yrittää tavoitella aina, vai mitä? Joten teidän avulla tämän blogin olisi mahdollista päästä mukaan äänestykseen edes yleisöäänestykseen pääseminen olisi iso juttu, mutta niin kuin sanoin se on isoa haaveilua. Tänä vuonna yleisölle äänestettäväksi on 7 kategoriaa, jotka ovat:

  • Positiivinen erottuja – vuoden 2017 aikana postauksillaan muista erottunut bloggaaja.
  • Nuori nousija – paras alle 18-vuotiaan blogi. ✅
  • Vuoden hype – paras yli 18-vuotiaan blogi.
  • Vuoden ratsastusblogi – ratsastusaiheita kirjoittava blogi. ✅
  • Vuoden hevosharrastusblogi – muut lajit, kuin ratsastus. 
  • Visuaalisin blogi – parhaimmat kuvat, ulkoasu sekä kuvitus.
  • Vuoden vitsiniekka – eniten huumoria sisältävä blogi.


Mielestäni sopisin parhaiten vuoden ratsastusblogiksi tai nuoreksi nousijaksi. 14- vuotiaana hypeen mahdollisuutta ei ole, enkä harrasta mm. vikellystä, joten hevosharrastusblogikaan se ei voisi olla. Erottujaksi tai vitsiniekaksi en myöskään itseäni kutsuisi, mutta mistä sitä tietää teidän mielipiteestä. Onneksi äänestys on auki vielä 3 päivää, joten ehdit käydä äänestämässä jos et ole vielä käynyt! 
Iso kiitos vielä kaikille, jotka mahdollisesti äänestivät minua/blogiani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti