tiistai 13. helmikuuta 2018

8 types of friends you have in your friend group


On se sitten talliporukassa tai jossain muussa, niin jokainen pystyy luettuaan myöntämään että tunnet ainakin yhden tällaisen tyypin :) Ennen kuin siirryn sarkastiseen esittelyyn, haluan toivottaa kaikille hyvää ystävänpäivää! Otetaan hetki aikaa ja muistutetaan ystäviä kuinka tärkeä osa he ovat sun elämää, vaikka välillä siltä ei välttämättä tunnu, läheiset pitää sut kasassa ja tukee sua.

Ei sovi unohtaa myöskän isompia ystäviä♡
joskus voi vähän hemmotella itseään... ja ystävänpäivä on juuri
 täydellinen tekosyy sille:D

8 types of friends everyone has in their group


1. Somettaja
Nyt tarkoitan niitä, joilla on puhelin KOKOAJAN kädessä. Olette yhdessä jossain nauttimassa ihanasta päivästä ja sitten tämä yksi istuu siinä ja kuvaa snäppiin sitä tai minne nyt kuvaakin, silleen "no girl, no", samalla se onnistuu olemaan myös buzzkill, koska kuka haluaisi puhua asioista sillein että joku kolmasosa puoli kuulee ne.

2. Arkisto
Tämä tyyppi muistaa kaiken tärkeän, tarkoitan kaiken! Jotenkin kaikki asiat teidän porukassa kulkeutuu sille ja kun sitä tarvitaan, tämä neropakkaus avaa suunsa ja päivittää kaikki ajan tasalle!

3. Hemmoteltu kakara
Tarkoitan nyt sitä henkilöä, joka vetää herneen nenään pienimmistä asioista ja marssii pois paikalta tai siitä joka kehuskelee asioistaan tai sitten sitä joka kertoo pitkän listan asioista, mitä haluaa ja tulee samaan eikä oikein ymmärrä pienien asioiden tärkeyttä. No niin, voit nyt myöntää että tiedät sen tyypin myös...

näitä ihania Vilman ottamia kuvia lauantailta tullaan vielä näkemään ja paljon :)
4. Taikuri
Kaikki tietää sen tyypin joka onnistuu kaikessa, vetää 10 kuin hihasta vaikkei edes lukisi kunnolla kokeisiin tai vetää aina nappiin kaiken vaikkei edes kunnolla riittänyt. Okei, kyllä ne treenaa ja lukeekin varmasti niihin vähän, mutta ei se siltä vaikuta ja aina silti onnistuu.

5. Myöhästelijä
Se joka on aina "on the way" vaikka oikeasti se ei ole vielä edes lähtenyt, joten odotat 15-30 minuuttia ennen kun se ilmestyy paikalle ja laittaa hevoselleen kamat päälle...

6. Hukassa
Pakko myöntää, että olen aika usein tämä... Eli jos pitää suunnistaa tai jotain muuta, tällä tyypillä ei ole mitään hajua missä ollaan tai mihin suuntaan pitää mennä ja suunnistuksessa kierretään suurin piirtein ympyrää, kun lähdettiin väärälle maastopolulle :D

Vielä yks kuva, että varmasti tulee nälkä teille :)
7. Inspiraatio
Rohkaisija ja tuki, joka laittaa sut menemään ulos sun mukavuusalueelta ja kokeilemaan uusia asioita ja näkemään asiat eri tavalla. Se joka auttaa huomaamaan asiat, jotka muuten olisivat voineet valua ohi ja tsemppaa yrittämään kovemmin vaikkei treenit onnistukaan.

8. Peilikuva
Hyvä tai huono asia on se, joka tuntee sut paremmin kun kukaan muu, välillä jopa paremmin kuin itse tunnet itsesi. Nostaa sut murheiden yläpuolelle tai murehtii sun kanssa. Joskus voi myös olla että huomaamatta alatte kopioimaan toisianne ja tekemään asioita samalla tavalla.


Silti jokainen näistä on sun hyviä ystäviä, etkä haluaisi olla ilman niiden päivittäisiä piristyksiä, joten ottakaa tää huumorilla ja nauttikaa teidän jokaisesta ihanasta ainutlaatuisesta ystävästä :D Nimittäin  kukaan meistä ei ole täydellinen ja kaikilla on hyviä ja huonoja puolia. Loppuun vielä
 hyvää ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti