maanantai 12. helmikuuta 2018

Nuori nousija- ehdokkuus ja pakkasenergiaa!


Olette te kyllä aikamoisia! En olisi ikinä uskonut, että olisin saanut ääniä ja päässyt "Nuori Nousija"- palkinnon ehdokkuuteen. Olen vieläkin todella hämilläni, että miten ja mitä... Kilpailu tulee kyllä olemaan tiukkaa, nimittäin samassa luokassa ovat ehdokkaina myös Raketilla kuuhun, Koukussa viiteen askellajiin ja Eläimet sydämessä- blogit.

 Sattumoisin aamulla avautui juuri äänestyksen toinen osa eli siitä eniten ääniä luokissa saaneet saavat sitten itse palkinnon Helsingin Horse Fair- messuilla, joten käykää äänestämässä suosikkiasi olisi se sitten tämä blogi *vink vink* tai joku muu :) 
 Iso kiitos kaikille, jotka ovat käyneet äänestämässä meitä jokainen ääni merkitsee ♡

ÄÄNESTYKSEEN


Hyvistä ja kauniista talvikeleistä pitää tietenkin nauttia, kun ne ovat vihdoinkin tänne saapuneet. Kerhojen kanssa käytiin pulkkamäessä ja tallilla ollaan hiihtoratsastettu ja lumilinnakin rakennettu pienempien ja vanhempien tallilaisten kanssa (näistä huveista löytyy pätkiä ig:stä) Ja tietenkin on tullut räpsittyä paljon lumikuvia ja menty kentälle rallittelemaan!


Mikä onkaan ihanampaa kuin päästä rallittelemaan lumiselle kentälle ihanalla mustalla hulmuharjaisella Ainolla. Vielä lumisadekin pääsi saapumaan paikalle ja muutti hetkestä vielä ihanamman. 

Guess who was back in business? :D

Valmennuksen alussa tänään päätettiin mennä hoitamaan alkulämppä ulkona kentälle, jonka jälkeen käveltiin maneesille ja aloitettiin itse hyppääminen. Heti hyppäämisen aloitettua huomasin, että Aino ei ollut ihan sama hevonen kuin mihin lopetimme viime kerralla, nimittäin vanha Aino oli tullut takaisin. Tällä tarkoitan sitä luikertelevaa ja epävarmaa Ainoa, joka ei meinaa ottaa sisäpohjetta ja testailee kokoajan. Ei siinä mitään ongelmaa ollut piti vain saada ratsastettua Ainoa niin kuin olen ennenkin ratsastanut ja hommat alkoivat sujua. 
Alkuun tultiin diagonaalilla estettä ja puomia ja sen ympärille lähdettiin rakentamaan rataa. Lopuksi mentiin 70-80cm rata, jossa oli 7 estettä ja yksi niistä oli sarja. 
Tauko Ainon kanssa menosta ei välttämättä ole parantanut Ainon menoa vaan ainakin hyppääminen on mennyt toiseen suuntaan, mutta omalla kohdallani se toi aivan uudenlaista puhtia menoon, joka oli vähän hukassa yhdessä vaiheessa. Ei meidän paras tunti todellakaan nimittäin niin kuin sanoin jouduin paljon rohkaisemaan Ainoa ja tukemaan, mutta olen kerrankin tyytyväinen menoon... Pikku asioita pitää korjata ja uskoakseni meno näyttäisi sitten jo paljon paremmalta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti