keskiviikko 30. elokuuta 2017

Kisahoitajana kenttiksissä


Heippa! Olin sunnuntaina 27.8 kisahoitajana tutun mukana Kangasalan kenttäkisoissa ja sain räpsittyä kivoja kuvia samalla. Oletteko olleet ikinä katsomassa kenttäkisoja?


Aamulla herätys soi viiden aikoihin ja sanotaanko, että ei todellakaan huvittanut nousta ylös! Kun olin saanut noustua ylös ja syönyt aamupalan pakkasin laukun. Pakkasin kaksi kanaleipää, jogurtin, vesipullon, toppaliivin, kameran ja toisen objektiivin ja puhelimen laturin ja 6:20 saavuin tallille. Pakattiin kamat ja viimeisteltiin sykeröt yms.


Saavuttiin kilpailupaikalle tai no este osuuden paikalle, jossa purettiin ja laitettiin varusteet ja käveltiin kouluosuus paikalle.
Kouluosuuden jälkeen tultiin takaisin trailerille ja vaihdettiin estevarusteet hepalle ja hetken päästä olikin jo verryttely täydessä vauhdissa. Koulu- ja este osuuden jälkeen pisteissä Johanna oli kolmantena. Pakattiin ja ajettiin maasto-osuus paikalle, hepalle oli varattu päiväkarsina joten heitettiin se sinne ja syötiin ja käytiin kävelemässä ja tutustumassa rataan.

Maasto-osuudessa tuli harmittavasti 20 virhepistettä (maastossa kiellosta tulee 20vp), joka tiputti sijoitusta, mutta muuten päivä meni hienosti. Saavuttiin tallille vähän yli 18 ja purettiin kamat omille paikoilleen ja heppa pääsi vielä laitumelle muiden kanssa. 
Kotona, kun istahti sohvalle huomasin että siinä oltiin 13 tunnin kisareissussa ja vielä olisi hetki valoisaa aikaa tehdä jotain, mutta vietin loppuillan leväten!:D
Äänestys englanniksi kirjoittamisesta meni tasan, joten ajattelin että laitan aina välillä postauksiin pienen tekstin englanniksi (:

Hey! I was at cross country competitions on Sunday 27.8 with one of our friends. I was her assistant and when I had time I did some photographing! Have you ever been in cross country competitions?

My alarm clock rang at 5am and lets just say that I wasn´t ready  to wake up! When I got up and ate a breakfast I packed my backpack. I packed two homemade chicken sandwiches, yoghourt, water bottle, light down jacket and camera. I arrived at the stables at 6:20am and we packed our stuff and finished the horse´s braids.We arrived to the competition place or actually the showjumping portion place. We unloaded and put the gear on horse and walked to the dressage portion place.
After dressage we came back to the trailer and changed jumping gear. After jumping and dressage Johanna was placed on third place, but there was still cross country portion. We packed and drove there. We haved booked a stall for a day, so we took the horse there and went to walk along the track.


At cross country we sadly got four penalties that dropped the overall placement. Although the day went great! We arrived at home stable at 6pm and we unloaded the stuff from the truck and the horse got to go field with friends :D

At home I realised that we had been 13 hours on the go, so the rest of the evening I just chilled!

Seuraavaan postaukseen!

Ninja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti