keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Hevoshullussa?!


Mitähh?? Minäkö hevoshullussa?! Kyllä, luit oikein! Tiedän, tiedän... En ole tästä täällä sanonut mitään. No tämä oli yllätys itsellenikin!


Kaikki lähti siitä, kun näin käsikirjoituskilpailun ilmoituksen lehdessä noin puolitoista vuotta sitten. Kirjoitin tarinan ja lähetin sen hevoshullun toimitukselle ja 2 kk myöhemmin kiihdytyskisoissa (heinäkuussa) sain viestin. En meinannut nukkua koko yönä, kun olin niin innoissani... Mutta nyt se onkin jo lehdessä!

Marie Bolk teki hienoa työtä tarinan kuvituksen kanssa ja tarina heräsi kunnolla eloon. Tarinan ilmestyttyä en edes muistanut alkuperäistä, joten oli hauskaa lukea tarina, kun en meinannut muistaa sitä. Tietenkin tarina muuttuu matkan varrella ja sitä muunnellaan lyhyemmäksi ja asiat mitä olin kuvitellut ovat erilaisia kuin omassa päässäni, mutta silti pääosin näen oman tarinani siellä takana. Mitäs te tykkäsitte tarinasta? Jos et ole lukenut sitä voit lukea sen kaupoissa yms. mutta valitettavasti en voi laittaa sitä kuvina tänne koska se rikkoisi tekijänoikeuksia :D


What?! In Hevoshullu? Yes, you read right! I know, I know... I haven´t told! But this was kind of surprise to myself as well.
All started when I saw a notification on the magazine, so written a story and send it! After 2 month I got a text message from there. I was so excited about it... and now it´s on there!

Marie Bolk did great job a turning the story to a comics! It was funny to read it because I didn´t remember the original story! Of course the story have changed when they have shortened it and it´s not exactly what I had on my mind but is still great! If you haven´t read it you can buy at stores (in Finland) :D

Ensi postaukseen!

Ninja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti