perjantai 4. elokuuta 2017

Backtoschool 2017Heippa! Kohta alkaa jo koulu tai osalla on varmaan jo alkanutkin! Sen kunniaksi tällä viikolla tulee kaksi back to school- postausta. Tässä postauksessa on vinkkejä herätä nopeammin ja virkeämpänä unikeoille ja kaikille muillekin:D


1. Kerää voimaa valosta
On tutkittu, että kirkas valo ja raikas ilma piristävät ihmistä eli avaa verhot ikkunan edestä ja annan valon tulvia sisälle! Aina auringon valoa ei välttämättä saada, mutta ikkunan avaaminen ja raikkaan ilman sisälle tuleminen toimii myös!

2. Herätysjuoma
Ihme kyllä aamulla herättyään kannattaa kulauttaa kurkusta alas lasillinen kylmää vettä ja/tai aamupalan kanssa täysmehua, jonka vitamiinit saavat olosi virkeämmäksi.

3. Petaaminen tavaksi
Jos sinulla on tapana kömpiä takaisin sänkyyn helposti mm. aamupalan jälkeen, tee tavaksi että opettelet petaamaan sängyn aamupalan jälkeen. Tutkimuksien mukaan sängyn petaus vähentää sinne uudestaan kömpimisen mahdollisuutta.


+ nopeasti heräämiseen ja nousemiseen toimii, että vie puhelimen niin kauas sängystä että joudut nousemaan ylös ennen kuin saat sen käteen. Suuri osa meistä herättyään eksyy puhelimelle nimittäin tarkistamaan uudet viestit yms.

Seuraavaa postausta odotellessa!

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti