tiistai 8. elokuuta 2017

Kaikki turhaan!


Aina kaikki ei onnistu... No ei todellakaan! Eikö ison työtaakan takana ole aina palkinto, ei. 
Tänään muokkasin vanhojen postauksien otsikoita (2016 joulukalenterin) ja yhtäkkiä blogger sekosi ja tuhosi ja sekoitti 5 postausta ja kopio saman tekstin eri postauksiin ja oikeat postaukset hävisivät! Palkitsevaa! Talvella tein iso homman, istuin pitkään tietokoneen edessä ja näpytin uutta joulukalenterin luukkua monta tuntia, keksin hauskoja ideoita ja kokeilin niitä. Samalla hoidin kouluhommat ja luin kokeisiin ja juoksin harrastuksista toisiin ja sain kuin sainkin joka päivä joulukuussa laitettua sen päivän luukun valmiiksi. 
Säästin lemppari postaukseni joulukuun viimeisiin päiviin ja nyt ne tuhoutuivat! Muokatut videot, kuvat, tarkkaan kirjoitetut tekstit ja ideat, jotka olin toteuttanut. Hauskaa, ei todellakaan! Kaikki se mitä tein valui kirjaimellisesti viemäriin. Toivottavasti kyse oli vain Bloggerin hetkellisestä vika tilasta ja postaukset palautuvat, mutta tuskin...

"Nämä taitavat olla niitä bloggaajien ongelmia ja huolia, mistä turhautuu ja tulee vain huono mieli"

Ärsyttää vähän enemmänkin kuin vähän tällä hetkellä, koska tykkäsin postauksista paljon ja uskon että tekin tykkäsitte :) Nyt yritän kovasti unohtaa tämän ja toivon, että Blogger pystyisi ihmeellisesti nämä palauttamaan ja lähden tallille tyhjentämään ajatukset, ratsastamaan ja tervehtimään suloisia höpönassuja!

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti