sunnuntai 6. elokuuta 2017

BackToSchool 2017 part 2


Heippa! Milloin teidän koulunne alkaa tai alkoi? Itselläni se alkaa 10.8, mutta tässä nyt tämä toinen lupaamani back to school- postaus.

Vanhoista uudet

Tussit ja stabilot likaisia? Ei hätää et ole ainoa! Ja sitä varten keksin tavan miten saada ulkopinnasta uuden veroisen näköisen! Pyyhkimällä vauvaliinalla tai ihmesienellä, saat kaikki lyijyn jäljet ja muut liat pois helposti ja vaivattomasti! Katso alla olevaa kuvaa ja päätä itse sainko tussien ulkopinnasta puhtaamman näin helpolla konstilla:D


Kaikkien tekee mieli joskus jotain pientä herkkua, joten tässä on kahden terveellisen herkun ohje!

Kuvahaun tulos haulle dried apples1. Kuivatut hedelmäviipaleet

Itse en ole kuin omenoilla tehnyt, mutta osa on kokeillu myös porkkanaa yms. eli viipaloidaan omena ohuiksi siivuiksi ja laitetaan ne sellaiseen hedelmien kuivauskoneeseen pariksi tunniksi ja ne muuttuvat pieniksi ns. omena sipseiksi:D


2. Jugurttipalat

Itse en ole tätäkään kokeillut, mutta kaveri suositteli eli dippaat marjan (esim. mustikan) jogurttiin ja laitat sen lautasella pakastimeen hetkeksi ja hetken päästä jogurtti on kovettunut ja tehnyt marjan päälle kerroksen. Kuulostaa hyvältä ja pitää itsekin joskus kokeilla!


Seuraavaan postaukseen!

Ninja

2 kommenttia:

  1. Olipas tää kiva postaus! Itse tykkään todella paljon noista kuivatuista omenaviipaleista, mutta en ole vielä kokeillut niiden tekoa, vaikka tuollainen kone meiltäkin taitaa löytyä :D Lisäksi nuo jogurttipalat kuulostavat hyviltä, niitä täytyy kyllä joskus kokeilla! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kannattaa tehdä kun saa omenoita käsiinsä:) ite ollaan tehty joka syksy kerran ja on kyllä vaivan arvoisia!

    VastaaPoista