sunnuntai 13. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI #9

Nyt on aika jatkaa tarinaa. Ensimmäinen osa on täällä ja toisen osan alku on täällä.
 
 
Kuvahaun tulos haulle talvimaisema

" Kotona he söivät puuroa ja tonttu kertoi kaikki mitä oli kokenut. Nyt oli saatu selville, missä hevosnamujen ohjekirja oli. He olivat valmiina tekemään mitä tahansa saadakseen ohjekirjan takaisin. Yhtäkkiä puhelin alkoi soimaan. Tonttu keskeytti puheensa ja meni vastaamaan puhelimeen. Puhelimen toisessa päässä oli serkkupoika.
 
Serkkutonttu: Hei, Tomppa! Onko siellä pohjoislaaksossa satanut lunta? Täällä koilisvuorella sitä on jo paljon.
 
Tomppatonttu: Hei, serkkutonttu! On täällä jonkun verran lunta satanut. Arvaapas mitä. Hekka varasti meidän suvun hevosnamujen ohjekirjan! Me tiedämme kyllä missä se on, mutta en tiedä miten saamme sen takaisin.
 
Serkkutonttu: Oikeasti?! Miten se Hekka kehtaa tehdä tuollaista vielä joulun lähellä. On s... Nyt muistan, jotain mikä ehkä auttaisi sinua. Eilen olin iltakävelyllä pitkällä metsässä. Siellä näin mitä en ollut ennen nähnyt. Mökin keskellä metsää. Mökki ei ole ollut ennen siellä. Sitten kuulin jostain läheltäni ähinää ja puhinaa. Menin puun taakse piiloon. Hetken sen päästä ohi meni mustaan pukeutunut hahmo, joka raahasi isoa painavaa laukkua. Sitten tuuli puhalsi hänen huppunsa pois päästä. Yritin nähdä hänen kasvot, mutta oli liian pimeää. En ole varma olenko oikeassa, mutta luulisin, että hän on Hekka.
 
Tommatonttu: Voisiko..? Ei...? Vai..? Tarkkaile tilannetta. Tulen huomenna Tommin ja Riston kanssa sinne. Nähdään huomenna.
 
Serkkutonttu: Selvä. Olen aika varma, että hän on Hekka. Hän yrittää piilottaa sen teiltä... Tervetuloa tänne. Näkemiin.
 
 

Nähdään seuraavassa luukussa!

 

Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti