perjantai 4. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI #4


Tänään avautuu jo neljäs luukku! Ja joulukalenterista tupsahtaa... TÄRKEITÄ HEVOSIA.
 
 
 
Tämä on haastavaa, koska ensimmäisen tallin hevosia en juuri muista, joten kerron ne jotka mieleeni muistuvat. Nämä ei ole mitenkään aikajärjestyksessä tai tärkeysjärjestyksessä. Mutta tässä on pari tärkeää hevosta/ponia.

Lyyli. On nuori risteytysponi, josta tulette kuulemaan tarkemmin, kun saan postaukset kirjoitettua. Häneen ihastuin todella nopeasti. Lyyli opetti minulle paljon niin pienessä ajassa. Lyylillä kävin parissa kisassa, mutta sitten Lyyli lähti. En paljasta enempää, etten pilaa tulevia lukuhetkiä.Usva on ihana suomenhevostamma, johon ihastuin kun aloitin Alaspään ratsastuskeskuksessa. Hän oli silloin suuri, karvainen nalle. Halusin aina ratsastaa Usvalla tunneilla ja niin myös sainkin. Äitini vähän pelkäsi puolestani, kun olin niin pieni Usvan selässä. Nyt olemme käyneet kisoissa ja pari voitokastakin on ollut. Nyt Usva on levolla, koska hänen jalkansa on ollut kipeä. Menossa kyllä jo parempaan päin. Vähän ratsastuksenopettaja lupaili, että ensi keskiviikkona pääsisin Usvalla tunnille. Jos niin käyn, niin kerron teille ihan kaiken.

Hippu ensimmäinen poni, johon Alaspäällä ihastuin. Hippu on myös ensimmäinen, jolla ikinä hyppäsin. Hippu on nykyäänkin uskomaton superponi.
 
Liina reipas suomenhevostamma, jota olen kohta VUODEN vuokrannut. Liina on todella herkkä, todellinen diiva prinsessa ja tarkkaavainen kouluratsu. Liina on todella hienostunut. Vesilätäkön yli ei maastossa voi mennä vaan pitää kiertää vaikka 10 metrin päästä ettei vaan kastu. Mutta kesäisin laitumella voi kuralammikkoon mennä piehtaroimaan. Kyllä Ninja harjaa!

Aksuun & Saraan & Lassiin & muihin ihaniin hevosiin olen ollut myös ihastunut, mutta nyt ovat vähän jääneet. Silti heillä on oma paikka sydämessäni.

 
Nähdään viidennessä luukussa!
 
Ninja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti