lauantai 26. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI #16

Kuvahaun tulos haulle mustangi
 
Tässä luukussa kerron teille kuulumisia. Tämän luukun jälkeen hyppään suoraan luukkuun 23. Koska joulukiireiden takia en ole luukkuja ehtinyt kirjoittamaan. Anteeksi.
 
Eli Mirka oli meillä yökylässä 21.12.- 23.12,
 
Maanantai
 

 Mirka tuli meille n. 18 aikoihin. Sitten sekoilimme ja pelasimme Wii:llä. Illalla valvoimme pitkään höpötellen ja nauraen.(Mirka jos luet tätä niin En kommentoi)
 
Tiistai
 
Aamulla heräsimme 9 aikoihin. Sen jälkeen teimme aamutoimet ja katsoimme joulukalenterin ja söimme samalla aamupalalla. Sen jälkeen katsoimme Flicka 2 elokuvan tai toisella nimellä Tyttö ja villihevonen 2. Elokuvan jälkeen teimme kaverikorut ja annoin Mirkalle joululahjani, minkä olin tehnyt hänelle. Kun olimme tehneet korut annoin Mirkalle hänen toisen joululahjansa. Sitten jälkeen teimme ruokaa. Kun olimme syöneet ja lähdimme tallille. Olimme tallilla 15 aikoihin vaikka tunti alkoi vasta 17.00. Tunnilla menin Aksulla ilman satulaa. Tunnin jälkeen lähdimme kotiin ja katsoimme Flicka 3. Sitten söimme iltapalaa ja menimme temppuilemaan ja nukkumaan.

Keskiviikko

Aamulla kun olimme heränneet teimme aamutoimet ja söimme aamupalaa. Sen jälkeen lähdimme uimaan. Uimahallilla opetin Mirkalle uintitekniikoita ja leikimme hippaa ja piilosta. Se oli todella hauskaa! Kun tulimme uimasta kaavoitimme piparkakkuhevostallimme ja leivomme ja koristelimme osat. Sen jälkeen söimme ja pelasimme hetken Wii:llä karting peliä. Sitten lähdimme tallille. Pidimme joulutunnin. Tunnilla oli meidän lisäksi yksi. Minä ja Mirka menimme Aksulla kaksipäällä. Kumpikaan meistä ei ollut ennen mennyt niin se oli aika huvittavaa. Minä istuin edessä ja ohjasin ja Mirka oli takana ja käytti raippaa. Laukkaaminen meni yllättävän hyvin ja koko tunti oli hauska. Tunnin jälkeen Mirkaa tultiin hakemaan kotiin. Juttelimme vielä hetken pihassa ennen kun lähdimme kumpikin kotia kohti.


En luultavasti muistanut kirjoittaa kaikkea mitä teimme, mutta tässä osa.
Seuraavaan luukkuun!

Ninja ja Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti