sunnuntai 20. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI #11Tässä joulukalenterin luukussa kerron eilisestä joulusiivouksestani ( siis huoneeni) ja mitä tein eilen. Osa asioista mitä siivotessani tein oli ehkä vähän turhia.
 
Joulusiivous
Ensimmäisenä teroitin kaikki kynäni ja laitoin ne takaisin paikoilleen. Sitten tyhjensin työpöytäni turhista asioista. Siivosin myös työpöytäni laatikot, mitkä eivät kyllä siivouksen tarpeessa olleet. Seuraavana siirryin laatikostooni. Järjestin korurasiani ja järjestin laatikot myös. Sen jälkeen siirryin vaatekaappiin. Siistin pinot suoriksi ja tasaisiksi. Sen jälkeen vaihdoin petivaatteet ja petasin sänkyni. Lopussa on pari (kolme) kuvaa huoneestani.
 
 Kun olin siivouksen tehnyt menin Liinan luokse. Harjasin Liinan perusteellisesti ja kävin ratsastamassa hetken aikaa. Harmillisesti oli niin pimeää ja märkää/liukasta ettei juuri mitään käyntiä kummallisempaa tehty. Käyntilenkin jälkeen harjailin Liinaa ja tein tallityöt ja pöperöt. Sitten lähdin kodin kautta GM:ään ostamaan joululahjoja. Kun tulin kotiin katsoin televisiota ja illemmalla menin nukkumaan.


Psst...Älkää kertoko Liinalle tuosta riimusta mikä näkyy puoliksi kuvassa. Se on hänen joululahjansa.
 
Laitoin osan (tärkeimmät) ruusukkeet seinälle
 Nämä joulukalenterin luukut ovat vähän myöhässä ja osa on vähän lyhyitä.
 
 
Nähdään seuraavassa luukussa.
 
Ninja

1 kommentti: