lauantai 23. kesäkuuta 2018

Cinderella and Aurora - straight out of my fairy tale

After last weekend I can finally say that I have accomplish one of my dreams
 that I have dreamed forever. And I can finally share my big secret wish that only some people might have heard from me.
Muutostamme lähtien olen haaveillut, että pääsisin ottamaan valokuvia mustan ratsun selässä kaunis mekko päällä kauniissa maisemassa, vihdoin ja viimein se kävi toteen. Aluksi haave syntyi ja siinä musta hevonen oli Usva, jonka muutamat saattavat muistaa, jotka ovat lukeneet blogiani alusta asti. Silloin kuvittelin kuvat otettaviksi läheisessä koivikossa, kun aurinko paistaa matalalta ja luo kauniin valon säteen puiden väliin. Silloin tosin ajattelin ja suunnittelin että sitten kun valmistun saisin toteuttaa tämän haaveen... 
Vuosia vierähti pari ja tilanne vaihtui, ratsu ja maisemat vaihtuivat ehkä jopa parempaan versioon alkuperäisestä. En vielä tosin ole valmistunut ja siihen on vielä paljon aikaa edessä (ehkäpä silloin pitää ottaa toiset satumaiset kuvat) mutta nyt sain toteutettua haaveeni kauniin järven luona, jota koristaa vanhat lehtipuut ja kukat.


Ikimuistoinen sunnuntai iltapäivä kauniissa säässä ihana vaaleansininen mekko päällä, josta olen haaveillut ja hevosen kanssa joka merkitsee minulle valtavasti. Vaikka meillä on ala- ja ylämäkiä, en haluaisi millään luopua Ainosta ja kaikista muistoistamme joita pääsemme vielä luomaan lisää... tämä päivä tulee ehdottomasti lisätä meidän "muistojen timanttiseen kattokruunuun."

En vieläkään usko todeksi kuinka hienosti kaikki sujuivat, Aino käyttäytyi kuvia otettaessa paremmin kuin se koskaan ennen käyttäytynyt ja pienet kuolatahrat lähtivät onneksi mekosta helposti pois joten tunnelmaa ei latistanut mikään. Olo oli kuin prinsessalla jos niin voi sanoa :) Hauskinta oli saada tuntemattomilta ohikulkijoilta ihania kohteliaisuuksia kuten kuinka suloisia olimme <3

Iso kiitos vielä Elsalle, Marialle ja Kertulle avusta ja kahdelle ensimmäiselle ihanista kuvista♡ ja tietysti myös iso kiitos tallin omistajalle tämän toteuttamis mahdollisuudesta.


Lisää kuvia löytyy instagramista ⇾ @teamdreamcastle 
ja tännekin niitä tulee varmasti lisää myöhemmin ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti