perjantai 14. huhtikuuta 2017

Tampereen hevosmessut 2017


Hei! Miten teidän viikonloppu on sujui? Olitteko hevosmessuilla? Itse vietin 10h lauantain siellä Mirkan kanssa. Tähän postaukseen laitan omasta mielestäni kivoimpia kuvia, mitä otin ja lisää kuvia voit nähdä iigeessä, jos kiinnostaa ⇾ @team.dreamcastle, jos joukossa on sinusta kuvia tai haluat tietää onko minulla mahdollisesti sinusta laita rohkeasti sähköpostia tai ig diressä viestiä!

Ypäjän hevosopistonkulkue
Näyttelyiden connemaraponi 


Aamulla pakkasin reppuni ja lähdimme Hämeenlinnasta kohti Tampereen messuhallia kello 8:00. Olimme perillä 8:55. Kiertelimme ulkona olevat kojut, jonka jälkeen menimme pääsisäänkäynnille ostamaan liput.


Menimme katsomaan esteklinikkaa ja rotuesittelyä, jonka jälkeen kiertelimme telttoja n. kello 13 asti, kello 13 aikoihin menimme sitten E-hallin parvelle syömään, koska nälkä alkoi jo kurnia. Syönnin jälkeen menimme kuvaamaan esteluokkia, jonka jälkeen taas pyörimme E- ja A-hallissa. 18:15 olimme mielestämme nähneet kaikki ja menimme hyville paikoille odottamaan kouluratsastusta. Jalat olivat kyllä ihan puhki! Esityksen jälkeen olimme lähdössä autolle, mutta näin ihanan neuleen, jota en ollut huomannut päivän aikana, joten sovitin sitä ja päädyin ostamaan sen. Oli muuten hyvä ostos, eilisen testauksen perusteella!

EsteklinikastaMessuilta mukaan tarttui meille tiimi yleishuovat, joista sain tingittyä hintaa alas, heppanameja ja ihana horzen tummansininen neule. + paljon "näytteitä" mukaan lukien hankkijan monikäyttö hiirimaton, hevosnameja, alennuskuponkeja yms.

Suomenhevosten kouluratsastuksesta


Messut ovat aina minun ja Mirkan huhtikuun kohokohta, mielestäni messut olivat tänä vuonna hyvät, mutta viime vuoden messut olivat ehkä hitusen verran paremmat, paitsi tänä vuonna oli paremmat esteluokat kuvauksen kannalta väittäisin :D. Viime vuonna tosin oli enemmän osallistujia ja esitykset olivat vauhdikkaampia, tänä vuonna esitykset olivat "rauhallisempia" ja hauskasti koko perheen katsottavaa. Kauppoja/telttoja oli paljon, mutta valikoima oli omalta kohdaltani viime vuonna parempi, mutta tänä vuonna kaupat eivät olleet niin ahtaita kuin viime vuonna, joka on hyvä asia, kun siellä kameran kanssa pyöri ja ruoka oli taas herkullista ja hyvää :) Ensi vuonna taas uudestaan!


Toivottavasti teilläkin oli messuilla hauskaa! Kiitoksia Mirkalle hyvästä seurasta messuilla!

Seuraavaan postaukseen!

Ninja

2 kommenttia:

  1. Todella hienoja kuvia! Olisi vain kivempi, jos kuvat olisivat näytillä asetuksella "Erittäin suuri" tai edes hiukan suurempia kuin nykyiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! okei kiitos palautteesta😌 alankin laittamaan ne isompina👍🏼

      Poista