maanantai 13. helmikuuta 2017

Would you be my valentine?Heippa! Kohta koittaa ystävänpäivä, eikä ole mitään ideaa mitä tehdä? Ei se mitään, tässä postauksessa on 8 hauskaa/herkullista ystävänpäivä ideaa!
Kuvahaun tulos haulle valentine's day

1. Herkulliset sydänpuustit

Nämä suloiset ja herkulliset sydämet saat luotua yhtä helposti kuin normaalit korvapuustit!
Siinä vaiheessa, kun rullaat normaalin taikinan rullalla, rullaa taikinan molemmista päistä keskelle rullat ja leikkaa palat. Nosta pullat pellille ja voitele! Kohta talosi tuoksuu tuoreelle pullalle ja herkulliset sydämet odottavat syömistä! 


2. Pizzasydän

Mikä olisikaan parempaa kuin pitsa sydämen muodossa! Nämä herkulliset suupalat sopivat vaikka leffailtaan! Kaulitse pizzataikina levyksi ja leikkaa siitä muotilla sydämiä. Laita päälle mieleisiä täytteitä ja uuniin! Nam! Herkulliset suupalat ovat valmiina syöjää/syöjiä odottamaan.


3. Sydämiä aamupalan täydeltä

Tämän, kun teet aamupalaksi niin on sydämiä sydämen täydeltä!
Muotoile lettutaikinasta pannulle sydämiä, itse muotoilin sydämet minigrip pussin avulla.⇢ Kaada minigrip pussiin puolet taikinasta ja leikkaa kulmaan pieni kolo. Muotoile sydämen reunat ja täytä sisältä.
Lisää sydämiä lautaselle saat leikkaamalla pienen lohkon pois kirsikkatomaatista/viinirypäleestä yms. ja liittämällä sen yhteen toiseen samanlaiseen hammastikun avulla♡


4. Sydän oksat

Söpö koriste pöydälle helposti! Tähän tarvitsen oksia, sydämiä ja kiinnitysvälinettä kuten lankaa, kuumaliimaa tai teippiä yms. Asettele ja kiinnitä sydämet oksiin ja laita oksat maljakkoon. Valmis! 


5. Kirjekortti 

Sydämellinen lähetys ystävälle!
 Leikkaa kirjekuori ja täytä se erikokoisilla ja kuviollisilla sydämillä. 
PS. muista kirjoittaa kenelle kortti menee, jottei mene sekaisin!


6. Sydänketju

Tämän suloisen koristeen huoneeseesi saat tehtyä käden käänteessä.
 Leikkaa paperista n. 2cm leveitä suikaleita. Taita suikaleet keskeltä ja taita päät keskelle sydämen muotoon. Niittaa paperin päät yhteen. Jatka tätä niin pitkään kuin haluat. Muista laittaa seuraava suikale edellisen läpi, jotta ne liittyvät yhteen!Lisäideat:


Kuumailmapallo kortti


Hyvää ystävänpäivää!

Ninja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti