keskiviikko 22. helmikuuta 2017

7 vinkkiä matkustamiseen


Hei!
 Kaikilla on varmasti ollut hankaluuksia matkalaukun pakkaamisen suhteen, kun on ollut lähdössä reissuun, joten tässä on nyt 7 vinkkiä pakkaamiseen ja muutenkin matkustamiseen!

1. Tiiviisti pakkaaminen

Hankaluuksia mahduttaa kaikki matkalaukkuun? Tiesitkö että kun rullaat vaatteet ne vievät vähemmän tilaa kuin pinotut? No nyt tiedät ja ensi kerralla reissuun lähdössä tästä on hyötyä!
Molemmissa kuvissa on 4 paitaa, 2 housut, huppari ja 5 paria sukkia, kuten huomaat rullaaminen vie vähemmän tilaa.



2. Matkan suunnittelu

Helppo ja suloinen tapa ennen matkaan lähtöä on kirjata ylös minkälaista säätä luvataan ja paikkoja missä haluat käydä. Reissun jälkeen voit merkitä missä kävit ja säästää loput ensi kertaan!



3. Vuotanut meikinpoistoaine

Voi ei! Meikinpoistoaine on levähtänyt... Nämä normaalit jutut pystyt estämään laittamalla elmukelmua pullon suuaukolle levynä ja rullaamalla korkin paikoilleen. Tämä toimii myös muilla pulloilla.



4. Boarding pass

Satut ruuhkaan etkä välttämättä ehdi lennolle pitkien jonotusten takia? Ei hätää, tässä tapauksessa pystyt helposti tekemään boarding pass lipun lentoyhtiön nettisivuilla löytyvien ohjeiden mukaan.


5. Käsimatkatavarat

Kannattaa miettiä huolellisesti mitä mahdat tarvita lennon aikana. Suosittelen ottamaan luettavaa ja kiinteän huulirasvan. Näillä pärjäät mainiosti. Ota myös kuulokkeet jos aiot kuunnella musiikkia yms matkan aikana, koska kaikilta lentoyhtiöiltä ei niitä jaella.


6. Kaulakorut solmussa

Korujen ketjut ovat kiertyneet solmuun matkalaukussa ja joudut oikomaan niitä! Tästä pitkällisestä puuhasta pääset helposti eroon. Pakatessasi koruja pujota korun ketju pillistä ja laita lukko kiinni! Tadaa, ketjut eivät ole solmussa


7.  Korvakorut tallessa

Matkalaukussa korvakorujen lukot hukkuvat helposti. Ne pysyvät helposti tallessa, kun leikkaat pillin puoliksi ja laitat korvikset siitä läpi.


Toivottavasti näistä oli vähän hyötyä! Ensi postaukseen!


Ninja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti