sunnuntai 29. tammikuuta 2017

PARTYTIME


Heippa! Viikonloppuna juhlimme pienesti kaverimme synttäreitä🎁 eikä ne olleet normaalit synttärit vaan yllätyssynttärit ja nyt te pääsette meidän mukaan niitä viettämään...


Saimme viikolla idean yllättää kaverimme Tiian ja siinä matikan tunnilla juttelimme kaiken valmiiksi. Teemana meillä olisi HPK (lätkäseura Hämeenlinnasta) , koska Tiia on hurja HPK- fani. Itse en lätkästä niin paljon välitä, paitsi Suomen Leijonien peleistä. Tuskin olen ainoa... mutta pienellä varoitusajalla sovimme juhlat lauantaiksi.No, perjantaina koulun jälkeen menimme bussilla ostoksille ostamaan kakkutarvikkeet, syötävää ja juotavaa ja tietysti ilmapalloja ja koristeita. Kauppareissun jälkeen menimme Ellalle "rakentamaan" kakun, koska valmis kakkupohjien kostuttaminen ja kasaaminen, väliin kerman ja keksin murujen laittaminen ei ole suuri homma xD Tasoitin ulkoreunat kermalla tasaisiksi, jotta sokerimassan tasaiseksi laittaminen olisi helpompaa. Taiteilimme /taiteilin (kyllä, ella olit hyvä kaulitsija) kakusta HPK- logon (eli tuon ⇢)
Kuvahaun tulos haulle hpk logo
No siitä ei tullut ihan kuvitelmien mukainen, mutta kyllä siitä selvää saa. Kakun seinämät (onko se kakun seinämä nimeltään? no en tiedä, mutta uskon että ymmärrätte) koristelimme oransseilla ,mustilla ja valkoisilla karkeilla, koska kuka nyt ei karkeista tykkäsi.


Lauantaina puoli viiden aikoihin hyppäsin Ellan kyytiin kamojen kanssa ja jatkettiin matkaa Tiialle. Auto tuoksui leffateatterille popcornin myötä, mutta onneksi haju ei ollut paha.
Matkalla tajusimme, että Ella oli unohtanut makuupussinsa kotiin... (Hänelle kyllä tuotiin se myöhemmin.) Jätimme kamamme rappusiin ja soitimme ovikelloa. Tiia tuli avaamaan oven "serkulleen", mutta yllätykseksi sieltä tulimme me. Sitten lukitsimme Tiian vessaan (älkää kokeilko kotona xD) ja koristelimme olohuoneen nopeasti.


Lopputuloksesta tuli aika hullunkurinen, mutta sehän kuvastaa meitä kolmea. Sitten vapautimme hölmistyneen Tiian vessasta vapauteen... Ilmeisesti yllätys oli kiva, kun meitä ei poiskaan häädetty. Siinä katselimme yöhön HPK pelin ja leffoja + tietysti syötiin herkkuja ja naurettiin niin että naapurit eivät saaneet nukkua...
Seuraavana aamuna 5h yöunien jälkeen pelasimme Wiitä ja lopulta Ellan kanssa lähdimme yhtä nopeasti kun tulimme.
Onnea syntymäpäiväsankari Tiialle ja muille syntymäpäivää viettäneille
ja nähdään ensi postauksessa!


NinjaEi kommentteja:

Lähetä kommentti