perjantai 12. tammikuuta 2018

Ulkopuolisiin Ainolla!?


"Uusi vuosi, uusi minä" hokee aika moni, kun uusi vuosi vierähtää. Sama vanha virsi :D omalla kohdallani se ei tule olemaan ihan näin. Viime vuosi oli henkisesti ylä ja alamäkiä ja opin paljon vaikken sitä tajunnutkaan ja aion jatkaa samaa rataa, mutta vähän eri tavoitteilla ja eri tavalla ! Koska tavoitteita pitää olla, ne auttavat tavoittelemaan eteen ja ylöspäin :D 

Viime vuoden tavoitteistani selviydyin hienosti *taputus selkään* ja vaikkei siinä todellisuudessaan ollut edes puolet niistä mitä päähän loin. Pari juttua jäi, kuten kuvakilpailu tänne blogiin, mutta sellainenkin tullaan saamaan tänä vuonna :) 


haha xD löysin hirveen tb kuvan Lyyli aikoihin! Oi että ♡

TAVOITTEET 2018

Blogi:
Joulukalenteri 2018
Innostamaan muita tavoittelemaan omia haaveitaan
Haastepostaus yms

Ratsastus:
Hypätä enemmän hyviä ja puhtaita ratoja treeneissä (ja kisoissa)
Saada henkisiä onnistumisia ja kokemuksia
Kehittää omaa ratsastusta, niin koulussa kuin esteillä
Käydä Ainon kanssa ainakin yksissä koulukilpailuissa

Minä:
Saada lisää itseluottamusta
Unohtaa ajatusten luomat paineet 
Päivitellä aktiivisesti ig:seen ja blogiin 
(menkää seuraamaan @teamdreamcastle)

Valokuvaus:
Yritä opetella kuvan muokkausta
Harjoittele hämäräkuvausta
Etsiä kuvia ja yritä uudelleen toteuttaa ne


 Tulevan vuoden suunnitelmat eivät ole minulle yhtään varmat hevospuolella, en tiedä aionko edes kilpailla vaikka tykkään siitä tai jos aion, onko se välttämättä Ainon kanssa vaikka haluaisin sen olevan. Paljon mietittävää ja pohdittavaa, mutta aion pitää teidät kyllä ajan tasalla näistä ja TOIVOTAAN että tämä kelkka kääntyy ylämäkeen ja alkanut vuosi olisi minun ja Ainon vuosi! Jos se on sitten edes Aino... :)  

Hyvää alkanut vuotta!

Ps. Jos teillä on ideoita mitä haluaisit lukea tänä vuonna tai jotain muuta, kerro se niin voi hyvinkin olla että se toteutuu :) Lukisin mielelläni teidänkin ajatuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti