keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Fall outfit ideas


Heippa! Syksy etenee hurjaa vauhtia ja keli alkaa viilenemään ja päivät lyhenemään. Tänään tein vähän erilaisen postauksen tai vanhoista poikkeavan :D Sanokaa jos tykkäätte niin voin ehkä tehdä joskus toisenkin, nimittäin tän tekeminen oli aika hauskaa :DFALL OUTFIT IDEAS 2017

Tässä on ensimmäinen asu, josta tykkään ihan sikana! Kun keli kylmenee on ihana käpertyä, johonkin isoon ja lämpimään collegepaitaan tai huppariin ja vetää jalkaan farkut tai legginsit. Itse en hirveästi tykkää leggingseistä, joten pidän urheilutrikoita (kyllä ne ovat eri asia xD). Asun kruunaa suloiset villasukat ja saappaat.
Rakastan noita mokkasaappaita ihan liikaa ja käytän niitä melkein joka päivä syksyllä. Etsin niitä melkein vuoden, kun sain päähäni idean minkälaiset niiden pitää olla, kunnes sitten löysin nämä ja ne ovat ihanat!Toiseen asuun sisältyy samat saappaat ja villasukat, mutta tällä kertaa otin punaisen alle polvipituisen hameen ja H&M harmaan neuleen. Päälle lisäsin vielä farkkutakin, joka tuo siihen kivasti asennetta ja syksy fiilistä. Tämän ONLYn farkkutakin olen hakenut äitini vaatekaapista (ihan luvalla), koska hänellä on niitä pari ja tykkään siitä kovasti. Sen pystyy heittämään minkä tahansa asun päälle ja näyttää siltä että on tälläytynyt kauan ja harkiten.Kolmanteen asuun kuuluu myös hame, mutta edelliseen verrattuna tämä on vähän hempeämpi ja vaaleampi. Eli tähän heitin päälleni vaalean farkkuhameen ja valkoisen crop topin ja harmaan neuletakin ja ne samat ruskeat saappaat, jotka mielestäni huutavat syksyä.
Jos et ole hameen ystävä ei hätää, nimittäin tämä asu on juuri sinulle! Eli niinkin helposti saa luotua syksyisen asun, kun yhdistämällä tummanpunaiset collarit, farkkutakin ja jonkun kivan paidan + tennarit.
 Itse suosittelen valkoista paitaa, koska se ei huku farkkutakin alle (+ converseni ovat myös valkoiset, joten ne sopivat yhteen.) Syksyn suosikkeihini kuuluu myös Superdry:n ihanat lämpimät collarit, jotka lisäsin tähän asuun.Viimeinen ja viides asu on sinivalkoraitainen mekko, johon lisäsin ruskean vyön ja uudestaan ne saappaat :D Ehkä joku pieni pakkomielle niiden käyttämiseen :) Lisänä tykkään lisätä koruja asuihin, usein kaulakoruja. Ne lisäävät paljon, vaikka ovat pieniä!Asuja pystyy helposti muokkaamaan pienillä muutoksilla omaan tyyliin sopivaksi, kuten farkuilla tai erilaisella paidalla yms. Nämä ovat vaan ideoita teille syksyisiin asuihin, mutta muistakaa pukeutua niinkuin itsestä tuntuu. Jos laitatte ihanista omista syysasuistanne ig:seen kuvan tägätkää @teamdreamcastle siihen, haluaisin mielelläni nähdä teidän kokoamia asuja :)

Hauskaa syksyä!

Ninja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti