lauantai 24. kesäkuuta 2017

Inspiration


Heippa! Tänään halusin puhua teille esikuvista tai inspiroivista ihmisistä.
 Niitä ei aina näe ihan ensimmäisellä silmäyksellä, mutta niitä on paljon ympärillämme, jos vain avaamme silmämme. Kuka tahansa voi olla esikuva ja omalla ajatus tavallaan saada toiset miettimään asioita. Kaikki ajatukset eivät ole hyviä, mutta niitä voivat muuttaa muut ihmiset. Kuuntelemalla niitä ja omaa sydäntäsi osaat tehdä hyviä päätöksiä.

Esikuvat inspiraationa

On tärkeää tai hyvä, että on ihmisiä ketkä inspiroivat sinua kuten esikuvat, joita ihailet. He saavat sinut näkemään asioita eri tavalla ja samaan itsestäsi uusia puolia esille.
Esikuvia on pienemmistä suurempiin. Ne saattavat hipoa sankaruuden rajaa, mutta sankaruus on kuitenkin vain mielikuva oman pään sisällä huipputäydellisyydestä, jota ei todellisuudessa ole sellaisenaan olemassa.  Mutta ei kai se väärinkään ole pitää mielikuvistaan kiinni, jos se sankari kuitenkin inspiroi, kunhan vain ei muserru täysin, jos eräänä päivänä hoksaa sen olevan erilainen mitä on kuvitellut ja aivan tavallinen ihminen.

Eri esikuvat antavat erilaisia neuvoja ja inspiraatioita. Urheilijalle roolimalli voi olla vaikka samassa lajissa menestyneet tähdet. Oppia voi myös ihan muiden alojen ihmisiltä. Parhaimmillaan siitä voi olla paljon hyötyä omaakin lajia ajatellen. Esimerkiksi sinnikkyyttä on voinut osoittaa henkilö, joka ei ole koskaan eläessään edes kyennyt liikkumaan. Se voi antaa tervetullutta urheilupiireistä poikkeavaa perspektiiviä ja toimia ehdottomasti inspiraationa. Suurin osa ei varmaankaan kategorisoi itseään vain johonkin yhteen lokeroon, kuten vaikka ainoastaan tanssijaksi tai ratsastajaksi. Jokaisen meistä tulee tehtyä niin monenlaista matkan varrella, että siinäkään mielessä laaja-alainen esikuvajoukko ei ole ainakaan haitaksi.

Esikuvista puheen ollen ketä te ihailette? Keitä ovat teidän esikuvanne? Kertookaa kommenteissa, haluaisin mielelläni tietää. 

Seuraavaan postaukseen!

NinjaEi kommentteja:

Lähetä kommentti