perjantai 23. syyskuuta 2016

Syyskuulumiset


 Hei!
 Päivitän nyt teidät ja blogin syyskuun kuulumisilla. Mulla alkoi 7,luokka ja se tuntuu menevän hyvin. Sain alakaapin, mikä taitaa olla huonoin asia koko alusta. Meillä oli luokkakuva maanantaina. Milloin teillä oli/on luokkakuva? Kuvani tulivat jo nettiin ja ne taisivat onnistua aika hyvin. Ajattelin tässä samassa kertoa myös syyskuun lempparini.Syyskuun lempparit:


Syyskuun biisit:

Itse oon kuunnellut näitä biisejä syyskuun aikana paljon ja niistä on tullut mun lemppareita. Osa niistä on uudempia ja osa vähän vanhempia. Joten tässä ne ovat: 
 Major Lazer - Cold Water (Dance Video) ft. Justin Bieber, MØ 
 Sia - The Greatest
 DJ Snake ft. Justin Bieber - Let Me Love You 
 Zara Larsson - Ain’t My Fault.

Kirjat:

Mulla tulee syksyin tosi kiva olo, kun käpertyy vilttiin ja lukee ihanaa kirjaa teetä juodessa. Kirjoissa mulla on monia sarja suosikkeja, kuten Harry Potterit
Muita kivoja syyslukemisia on muinainen pimeys, tähtityttö ja salainen puutarha. 

Elokuvat:

Mikä on parempaa syksyllä, kuin katsoa elokuvia illalla kavereiden kanssa tai perheen. Syyskuun parhaita on mm. Disneyn uusi Lemmikkien salainen elämä -elokuva, (vanha suosikki) John Greenin- Tähtiin kirjoitettu virhe ja Alice Through the Looking GlassRuuat:

Tarkoitan siis itse tekemiä ruokia. Itse tehdyistä ruuista lemppareita on Tomaattikeitto, korvapuustit ja omenapiirakka. Tykkään myös luonnonjugurtista, se on tosi hyvää. Jos haluatte voin kertoa jossain postauksessa noiden reseptit.  

Asut:

Syyskuun lemppari asuja on ollut paljon, mutta eniten olen pukeutunut farkkuihin ja johonkin kivaan paitaan, huppariin yms. Tässä alla on syyskuun lempihousut ja paita, mistä itse tykkään paljon, joten käykää katsomassa Bikbokin sivuilla tuotteita, jos et ole käynyt.

Tässä on syyskuun lempipaita, joka siis on
 Bikbokista ja kuva on suoraan nettisivuilta,
 mihin pääset tästä
Tässä on syyskuun lempihousut, jotka ovat myös
 Bikbokista, minne pääset myös tästä.Tässä oli tämä postaus! 
Viikonloppuna tulee toinen postaus Laatuponikisoista, mitkä järjestetään Aulangon tallilla. Itse olen siellä auttamassa ja kuvailemassa, joten jos sinulla ei ole muuta tekemistä viikonloppuna tule katsomaan Laatuponikisoja Aulangolle!

Viikonloppuun!
 Ninja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti