maanantai 1. elokuuta 2016

Heinäkuun kesäbannerin voittaja!


 Heippa! Nyt on taas voittajan julkistamisen aika, joten siirrytään siihen!


Valinta oli todella haastavaa ja jouduin miettimään päätöstäni kauan. Kiitos kaikille upeista teoksistanne ja osallistukaa myös tämän kesän viimeiseen kisaan eli elokuun kesäkollaasi kisaan!

Päätös oli niinkun jo sanoinkin erittäin hankala. Päätökseen vaikuttivat ohjeiden noudattamisen lisäksi, selkeys, sommittelu, kesäisyys, tyyli ja kuvat. Näiden lisäksi sai lisäpisteitä arvosteluun muista tekijöistä kuten omaperäisyydestä. Voittajat ovat.., juuri niin kuulit oikein nyt on kaksi voittajaa...


JANNI RANTALA JA AADA HARINEN!

Työnne olivat todella hienot ja erilaiset. En pystynyt päättämään voittajaa näistä kahdesta, koska molemmat olivatt hienoja ja kesäisiä. Voittajat voittivat kumpikin Pätkiksen tai Kismetin. Onnea voittajille!

Jannin työ oli suloinen ja taidokkaasti tehty. Animaatiot lisäävät omaperäisyyttä ja kekseliäisyyttä teokseen.

Aadan työ oli ihanan kesäinen tyylikäs piristys. Teksti, kukat ja perhoset olivat hyvä lisäys työhön.Osallistukaa tämän vuoden viimeiseen kesäbanneri/kollaasi kisaan ja jos saadaan yli kymmenen osallistujaa teen pizza challengen Mirkan kanssa, joka tulee tänne blogiin. Joten nyt kaikki osallistumaan!

~ Ninja


3 kommenttia:

  1. Osallistun bannerillani, mutta saatan vaihtaa sitä vielä. Kerron siis jos vaihdan!

    VastaaPoista
  2. Osallistun bannerillani, mutta saatan vaihtaa sitä vielä. Kerron siis jos vaihdan!

    VastaaPoista