torstai 9. marraskuuta 2017

Kengurun ja possun sekoitus


Heippa! Nyt on tullut jo marraskuu, mihin tuo lokakuu katosi saanko kysyä ensin? Viime viikolla täällä lumisateen joukossa oli meillä estemestaruudet, missä menin 70cm ja nyt 4.11 penny&friends:in kisat, joissa taas menin 60cm & 70cm.





Kahdet eri kisat ja kahdet ihan erilaiset suoritukset, toisissa hyvin ja toisissa ei niin hyvin. Viimeisessä viittaan seuranestemestaruuksiin. No, kisaradalle päästyä heppa muuttui ihan kenguruksi ja veti 3 ensimmäistä estettä 20cm ilmavaralla, neljännen esteen ponnistuksessa Ainolla tuli semmoinen ei kun ei- hetki, joka johti kieltoon. En vieläkään tiedä miksi, mutta niin vain kävi. No voltin jälkeen hirveällä kenguru hypyllä yli, missä ilmeisesti meni vähän oma pää sekaisin ja pienen sähläyksen jälkeen matka jatkui 5 esteelle, jonka ponnistus oli taas kuin kengurulla :D  6 ja 7 meni normaalisti, mutta viimeistä estettä ennen Aino näytti taas jalan heitto taitojaan pari askelta ennen estettä ja sen jälkeen sille tuli tamma fiilis "en varmana nyt enää mene. :D" Saatiin kuitenkin jatkaa rata loppuun asti eli hypätä sen esteen yli.




nämä ovat niitä mitä tarkoitan kun puhun kenguru hypystä
tai tätä :D

4.11 kisoihin ajattelin mennä kaksi luokkaa, sillä toivolla että jompikumpi menee hyvin. 60cm oli ensimmäinen lähtijä ja 70cm kolmannes viimeinen. Nämä olivat siis Penny&Friends:in järjestämät kilpailut. Lämmittelyssä oli aika tiivis ja ahdas fiilis, melkein jokaisella hetkellä eteen tuli joku, mutta kyllä siellä silti pystyttiin lämmittelemään lopulta :D
 60cm menin sillein, että Aino saisi nähdä esteet ja osasi odottaa vähän mitä tulee sitten seuraavassa luokassa, joka oli lopuksi ihan hyvä päätös koska Aino alkoi kyttäämään monia esteitä. 60cm meni aika huonosti 2 ja 3 esteelle kielto, mutta koska nämä olivat "harjoituskilpailut" eli radan sai joka tapauksessa mennä loppuun. 
70cm meni mainiosti! Parille esteelle Aino valui paljon oikeaan reunaan ja yhdelle esteelle tuli takajalka virhe ja puomi tippui. Olen tyytyväinen rataan vaikkei se ollut ihan 100% puhdas, mutta silti hyvä rata lopettaa kisakausi.



Seuraavaan postaukseen! Meidän ig on rata videot molemmista kisoista, jos kiinnostaa nähdä :)

Ninja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti