keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Viimeisiä ponnituksia!


Huh huh! Enään pari viikkoa jäljellä koulua! Onko teillä vielä kokeita tai muuta? Itselläni on vielä 3 koetta ja 2 esseen palautusta jäljellä, sitten alkaa virallisesti loma! Onko teillä jo hirveästi lomasuunnitelmia? Itselläni ei ole vielä, mutta kyllä niitä tulee, tein tässä hauskan jutun, joka innostaa minua vielä tsemppaamaan näihin loppukokeisiin!

kuva lauantaiaamulta

Tein siis nyt toista kertaa Summer bucketlistin, johon listasin mitä tyhmimpiä ja hauskoja juttuja, mitä olisi kiva kesän aikana tehdä! Viime vuonna innostuin liikaa ja kohtia oli aivan liian paljon, että melkein tuli stressi ennen loman loppua :D, joten ei kannata listata liikaa asioita, koska parempi mitä rennompaa on ja liiat kiireet pilaavat hauskuuden! Kokeile ihmeessä tehdä oma lista! Kesän jälkeen voi sitten muistella hetkiä ja muistoja listan avulla!
Itse kirjoitin myös monia tavoitteita, mitä haluaisin toteuttaa ja asioita mitä tapahtuu normaalistikin, joten ainakin pari saan toteutettua. Älkää asettako tosin liikaa tavoitteita vaan pitäkää hauskaa kesällä sitä vartenhan on loma!

Kuvassa viime vuoden ja tämän vuoden listani

nää kuvat on sitten lauantailtaTsemppiä viimeisiin kouluviikkoihin!

NinjaEi kommentteja:

Lähetä kommentti