sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Vuosi yhdessä!


(Tämä postaus ei ole halunnut ladata ja nyt se vihdoin latasi, joten julkaisin sen todella myöhässä.)

 Tässä aluksi sanon teille kaikille lukijoille ja katsojille hyvää ystävänpäivää!
Kiitos erityisesti teille vakituisille lukijoille.
 
Siihen liittyy mukavasti että nyt olen jo vuoden ja yhden kuukauden vuokrannut Liiinaa. Aina helppoa ei ole ollut, mutta vihdoin olen alkanut ymmärtää Liinaa paremmin, mutta paljon on vielä edessä. (Siis tällä tarkoitan, että virheet ovat olleet minussa itsessäni eikä Liinassa.) Mutta ajatella jo vuosi! Muistan ensimmäisen kerran kun ratsastin Liinalla. Liina oli sinä päivänä tosi energinen, mutta heti selkään päästyäni tiesin, että sovimme yhteen. Tässä joulun jälkeen ollaan Liinan kanssa hiljaa aloitettu siiirtymisharjoituksista ja pysähdyksistä (ilmansatulaa kylmyyden takia)

22.02 Kävin Aulangolla estetunnilla. Tuntini oli 19-20. Ystäväni Mirka tuli kuvaamaan minua ja Aadaa, joka tuli tunnille myös. Menin Kallella. Kalle on videolla tuo mustempi. Kalle oli tosi mukava ja rauhallinen. Tunti sujui hyvin ja mutkattomasti. Aada meni Tuksulla. Tässä lopussa vielä pieni koostevideo tunnista.


 

Hiihtolomalla tulee olemaan paljo puuhaa, joista yritän parhaani mukaan tänne kirjoittaa. Ainakin Helsingin reissusta. Ja yritän tässä sen Hihs-postauksenkin viimein julkaista. Ei siitä sen enempää. 23 päivä eli tämän viikon keskiviikkona ratsastin viimein ja vihdoin Usvalla. Ratsastaessa huomasi kyllä, että on ollut Usvalla pitkä tauko kun oli niin jäykkä. Tunti meni hyvin, vaikka parantamisen varaa on paljon, että päästään takaisin rytmiin. Vähän kuulin, että talviriehassa esityksessämme pääsisin Usvalla.

Nähdään uudemmissa postauksissa!

Ninja
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti