tiistai 21. huhtikuuta 2015

Hevosia, kisoja ja paljon muuta.

Moi.

Tässä postauksessa kerron parista kuluneesta päivästä.


Sunnuntai 5.4

Sunnuntaina olin estekilpailussa. Menin 50 senttisiin Usvalla. Verryttely oli ulkona ja rata sisällä.  Usva oli vähän villinä verryttelyssä, mutta kun menimme sisälle odottamaan vuoroamme se muuttui rauhallisemmaksi. Rata meni ihan hyvin, mutta viimeiselle esteelle Usva kielsi ja lopulta meidät hylättiin siitä. Mutta ei se mitään, olen kuitenkin ylpeä suorituksestamme. Kisojen jälkeen vein Usvan laitumelle ja otin pari kuvaa. Tässä yksi niistä.Illemmalla menin katsomaan naapurin koiran pentua. Sain keksiä sille nimen. Sen nimi on Zorro. Hän on mustaruskea labradorin pentu. Zorro tuli käymään meilläkin kylässä. Leikimme ulkona Zorron kanssa. Tai no... heitin Zorrolle palloa, kehuin ja rapsutin. Zorro on todella ihana ja herttainen.Maanantai 6.4

Olin Irenen kanssa ilman satulaa maastossa Liinalla ja Miksulla. Ratsastimme n. 3 tuntia. Oli kyllä todella ihanaa! Yhdessä kohtaa vastaa tuli moottoripyörä. Kuski ajatteli hyvin, että menee vapaalla ohi, mutta kun lähti taas ajamaan pakoputki paukahti ensin kovaa ja hepat pelästyivät. Mutta muuten oli todella rauhallista. Tässä kuvia Irenestä, Miksusta ja Liinasta. Kuvaaja jäi kameran taakse. :)


Tiistaina 7.4

Niin kuin normaalistikin, menin estetunnille. Kisojen takia emme hyppänneet, että hepat saivat levätä. Menimme maastoon. Menimme pääasiassa käynnissä, mutta ravasimme hieman. Menin Usvalla.

Lauantai 11.4
Miksun syntymäpäivä

Menimme Irenen kanssa ratsastamaan läheiselle pellolle Liinalla ja Miksulla. Yhdessä mutkassa oli sininen "pelottava" letkukerä. Se piti kiertää kauempaa. Sehän voi jopa hyökätä päälle. Pellolla ravasimme ja laukkasimme. Menimme samaa reittiä takaisin. Harjattuamme hevoset annoimme Miksulle syntymäpäivä kakunsa. Siinä oli leipää, porkkanaa ja omenaa. Miksu hotki sen suihinsa. En kuitenkaan unohtanut LiinaaLiinalle annoin porkkanan.

Nähdään suraavassa postauksessa.

-Ninja

3 kommenttia: