tiistai 11. joulukuuta 2018

Kisakuvia - luukku 11


Kesän aikana on tullut kierreltyä kisoissa groomina ja valokuvaajana, joten ajattelin yrittää koota omasta mielestäni parhaimpia otoksia, mitä on tullut napsittua ja muistella vähän näitä reissuja ja kesän lämpöä.


 Nämä kaksi ensimmäistä ovat Riihimäeltä kesäkuusta. En tiedä miksi, mutta tykästyin näihin, vaikka ne eivät välttämättä kaikkien silmään ole"kauniista kuvakulmasta". 


Tämä seuraava ei ole kisoista vaan harjoituksista, mutta oli ihan pakko laittaa se tähän nimittäin tykkäsin kuvan vihreydestä ja reunoissa olevasta sumeista kasveista. Tämä oli elokuun loppupuolelta, kun tallillamme pidettiin maastoesteharjoitukset yksäreille ja ulkopuolisille ratsastajille.


Tästä kuvasta onkin aikaa! Tämä on maaliskuun koulukisoista, jotka järjestimme meidän valmennus porukan kanssa. Todella onnistunut kuva maneesista, nimittäin meidän maneesi osaa olla todella hämärä valokuvauksen kannalta.


Maaliskuusta suoraan keskikesään ja Hankoon. Tämä on ehdottomasti yksi suosikki kuvistani Seahorse Weekiltä ellei jopa ihan suosikkini. Hanko viikonlopusta löytyy lisää täältä


Nämä seuraavat kaksi ovat toukokuulta Stable Novasta (silloin vielä Stable Park). Nämä eivät ole omalla kamerallani otettuja vaan lainasin Miran kameraa, johon sitten nopeasti säädin asetukset kuntoon. Oman olin jättänyt kotiin, koska en ollut ajatellut että ottaisin kuvia. Mihinkäs sitä päädyttiin, no kameran taakse :D


Olin yllättynyt, että sain niin nopeasti jonkun toisen kameran toimimaan juuri niin kuin halusin, nimittäin taistelen omani kanssa aika usein varsinkin nyt kun maneesikausi on alkanut :D


Viimeinen kuva ulkokentältä minkä löysin on Ypäjältä Nuorten hevosten viikolta.


Nyt ollaan taas takaisin maneesin hämäryydessä ja alkaa asetusten säätäminen laidasta laitaan :D Tämä ei mikään paras ole, mutta se on mielestäni ihan hyvä ensimmäiseksi maneesi kuvaksi nyt kesän jälkeen.


Kisoista suoraan koti maneesiin. Tämän kuvan otin viimeviikolla kun olin katsomassa treenejä. Toivon että saan kehitettyä maneesi asetuksia paremmiksi, jotta tulisi laadukkaampaa jälkeä, mutta se on todella haastavaa varsinkin iltapäivällä ja iltaisin kuin kattoikkunoista ei tule yhtään luonnonvaloa enää auttamaan.


. Tänään vähän rauhallisemman puoleinen postaus sen takia, että makoilen kotona flunssan kourissa enkä saanut paria viimeistä materiaalia suunniteltuja postauksia varten. Toivottavasti paranen ja pääsen hoitamaan ne kuntoon niin saadaan vähän menevämpää tekstiä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti